Demitere Guvern. Codrin Ștefănescu, cuvinte DURE la adresa lui Chirică: Formă de viață PENIBILĂ

CODRIN ȘTEFĂNESCU
CODRIN ȘTEFĂNESCU

Codrin Ștefănescu îl atacă dur pe primarul Iașiului, Mihai Chirică, după ce acesta din urmă l-a criticat pe Liviu Dragnea.

”Fac comentarii asupra unei forme de viață penibile numită Chirică? Pot să folosesc ce cuvinte vreau, să mă dea în judecată. Noi l-am promovat și președinte PSD Iași și vicepreședinte al partidului și l-am pus pe liste să candideze. Omul vrea să fie dat afară din partid. Îi spun în față public: Lașule, dă-ți tu singur demisia din partid așa cum spui că partidul ăsta e dictatorial. Dacă își dă demisia pierzându-și calitatea de membru al partidului și după aceea de primar al Iașiului și facem din nou alegeri la Iași. Tu te duci independent cu PNL-ul, PDL-ul cu cine vrei și noi venim cu alt coleg și te batem acolo în Iași de nu te vezi. Acest penibil tot felul face comentarii.”, a spus acesta la Antena 3.

Mihai Chirica, a catalogat drept „jocuri staliniste“ lucrurile ce au dus la încercarea lui Dragnea de a-l demite pe Grindeanu.

Mihai Chirica i-a amintit în acest sens pe Olguţa Vasilescu, Gabriela Firea sau Codrin Ştefănescu despre care a spus că singurul lor gând este de „a distruge PSD“ şi „detronarea fiecărui lider care are o părere diferită faţă de liderul «maximo», Liviu Dragnea“.

Potrivit lui Chirica, prin demersul său, Dragnea încearcă să ascundă toate eşecurile pe care le-a înregistrat după câştigarea alegerilor de către PSD în decembrie 2016.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel