Demisie Laura Georgescu. Narcisa Iorga explică ce se va întâmpla dacă Laura Georgescu nu își va da demisia de la CNA

Marți, ședința CNA care ar fi trebuit să aibă loc a fost anulată din lipsă de cvorum. Răsvan Popescu, Christian Mititelu și Cristina Trepcea erau în concediu de odihnă, dar în cazul acesteia din urmă s-a produs o greșeală. Contactată de DC News, Narcisa Iorga a explicat despre ce a fost vorba. 

VEZI ȘI: Cristina Trepcea: Narcisa Iorga nu a fost rău intenționată

"În ceea ce o privește pe Cristina Trepcea, a fost o eroare în privinţa ultimei sale zile de concediu. Era marți. Eu nu aveam de unde să ştiu acest detaliu, Laura Georgescu însă ştia. Nu eu am greșit. Am discutat cu Cristina Trepcea și și-a dat seama că a fost o greșeală în cererea ei de concediu. Eu nu am nimic cu Cristina Trepcea. Pur și simplu, eroarea nu îmi aparține. Eu pur și simplu am relatat ce s-a întâmplat marți în ședință", a spus Narcisa Iorga pentru DC News.

Cristina Trepcea, folosită într-un tertip?

"Eu, Valentin Jucan și Florin Gabrea am făcut de pe 2 iulie un apel la colegii din CNA să o izolăm pe Laura Georgescu. Mai precis, voiam să desfășurăm ședințele CNA în absența ei. Laura Georgescu, dacă știa că doamna Cristina Trepcea nu vine la serviciu, nu trebuia să convoace ședința, știind că noi am anunțat că nu participăm la o ședință la care este și ea. Laura Georgescu nu trebuia să convoace ședința pentru ziua de marți pentru că ne-am trezit în situația în care am fost. Eu, Valentin Jucan și Florin Gabrea ne-am retras și a rămas ședința fără cvorum. De aceea am spus că a folosit-o în tertipurile sale de a arunca vina asupra noastră pentru că nu am făcut ședințe până acum", a adăugat Narcisa Iorga.

Elena Ionică s-a prezentat la CNA cu o hârtie pe care scria: "DEMISIA"


În timp ce Laura Georgescu spunea că nu cedează la presiuni, Elena Ionică, cea care lucrează la Direcţia de Monitorizare CNA, arăta spre camerele de filmat, tipărit pe o pagină A4, cuvântul "Demisia!". 

Întrebată dacă gestul Elenei Ionică ar putea atrage anumite riscuri, Narcisa Iorga a zis: "Există o lege a Funcționarului Public care îi apără pe oameni atât de abuzurile șefilor, cât și de abuzurile altor funcționari publici. Eu cred că este obligația oricărui funcționar public să sesizeze abuzurile și nu să le acopere. Este adevărat că funcționarii din instituțiile publice riscă să rămână fără locuri de muncă din cauza șefilor, dar lucrurile acestea trebuie să se oprească odată!".

Ce se va întâmpla dacă Laura Georgescu nu își va da demisia


Narcisa Iorga a explicat ce se va întâmpla, din punctul său de vedere, dacă Laura Georgescu nu își va da demisia. "Nu voi mai participa la ședințele CNA câtă vreme Laura Georgescu este în cvorum. Dacă un realizator TV folosește cuvintele "bou" și "scroafă", cum s-a și întâmplat deja, eu, ca membru CNA, cum pot să mai aplic vreo sancțiune? Nu se poate, este imposibil! Dacă Laurga Georgescu nu vrea să demisioneze, nu are decât să stea cu ceilalți membri CNA care o susțin. Eu, Valentin Jucan și Florin Gabrea nu vom participa la așa ceva".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel