Cristina Trepcea: Narcisa Iorga nu a fost rău intenționată

Marți, Narcisa Iorga a anunțat că de la ședința CNA a lipsit Cristina Trepcea, care ar fi trebuit să fie prezentă. De fapt, Cristina Trepcea era în ultima sa zi de concediu, dar din cauza unei erori făcute la secretariat, s-a produs o neînțelegere.

Cristina Trepcea a explicat pentru DC News ce s-a întâmplat exact.

"Vreau să fac o rectificare. Din păcate, s-a produs o greșeală. A fost o eroare din partea secretariatului. Eu anunțasem că sunt în concediu până pe data de 8 iulie, dar cei de la secretariat au înțeles că pe data de 8 iulie, sunt deja la muncă. Așa că, doamna Narcisa Iorga nu a fost rău intenționată ieri. Cei mai mulți dintre colegi știau, dar doamna Narcisa Iorga chiar nu știa", a declarat Cristina Trepcea pentru DC News.

Mesajul care a fost postat marți de Narcisa Iorga pe Facebook:

"Laura Georgescu intră în sala de ședință "Ralu Filip" zâmbind. Ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat. Eu și Valentin Jucan ne ridicăm și ieșim din sală. Florin Gabrea era deja afară. Suntem doar opt membri, în mod voit. Din câte știu eu, doar Răsvan Popescu și Christian Mititelu sunt în concediu de odihnă, Cristina Trepcea trebuind să fie prezentă azi. N-a venit. E un tertip. Să fie ședința la limita cvorumului, știind că eu, Valentin Jucan și Florin Gabrea am anunțat încă din 2 iulie că nu vom mai participa la ședințele CNA la care va participa Laura Georgescu. Va spune că din cauza noastră nu funcționează CNA. Două posturi de radio au licențele audiovizuale expirate din 3 iulie, respectiv 5 iulie. (...)  NOTĂ: M-a contactat Cristina Trepcea să-mi transmită că a fost o eroare în privinţa ultimei sale zile de concediu. Era astăzi, şi nu ieri. Eu nu aveam de unde să ştiu acest detaliu, Laura Georgescu însă ştia. Dacă şi-a folosit colega într-un tertip, cu atât mai ruşinos pentru ea. Cristinei Trepcea îi cer scuze!", a fost mesajul Narcisei Iorga.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel