Delegația companiei Lockheed Martin, vizită la sediul MApN. Angel Tîlvăr: Despre ce s-a discutat

Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu
Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu

Angel Tîlvăr a anunțat că la sediul MApN a avut loc vizita delegației companiei americane Lockheed Martin, condusă de vicepreședintele pentru afaceri internaționale, J.R. McDonald. 

În cadrul discuțiilor, Angel Tîlvăr a subliniat importanța pe care România o acordă înzestrării și modernizării capabilităților de apărare ale armatei. 

„Am primit, la sediul MApN, vizita delegației companiei americane Lockheed Martin, condusă de vicepreședintele pentru afaceri internaționale, J.R. McDonald.

În cadrul discuțiilor, am reiterat faptul că România acordă o importanță deosebită înzestrării și modernizării capabilităților de apărare din dotarea armatei.

Cu fiecare program de înzestrare cu echipamente de înaltă tehnologie pe care îl planificăm, urmărim implicarea la maximum posibil a industriei naționale de apărare. Aceasta are șansa de a se moderniza în același timp cu Armata României, prin colaborarea cu companiile importante la nivel mondial, care pot transfera tehnologie și know-how.", a transmis Angel Tîlvăr. 

Cooperarea solidă, un pas important în susținerea pregătirii piloților de aeronave F-16

Referitor la Centrul de instruire F-16 de la Fetești, acesta a evidențiat colaborarea eficientă dintre Forțele Aeriene Române, Ministerul olandez al apărării și compania Lockheed Martin. Potrivit ministrului, pregătirea piloților este crucială pentru securizarea spațiului aerian național și aliat, în special pe flancul estic.

„În ceea ce privește Centrul de instruire F-16 de la Fetești, am evidențiat buna colaborare dintre Forțele Aeriene Române, Ministerul olandez al apărării și compania Lockheed Martin în înființarea și operarea Centrului și facilitarea creșterii interoperabilității dintre aliați.

Cooperarea solidă reprezintă un pas important în susținerea pregătirii piloților de aeronave F-16, care sunt esențiale pentru securizarea spațiului aerian național și aliat, pe flancul estic.", a scris Angel Tîlvăr pe pagina de Facebook. 

2. Sursă foto... (angel-tilvar-fb_90537400.jpg)

Sursă foto: Captură Facebook Angel Tîlvăr  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel