Déjà Vu, filmul în care-l vei cunoaște pe Mihai fără să îl vezi

Ioana Flora
Ioana Flora

Publicul românesc este așteptat, din 15 noiembrie, în cinematografele din toată țara, la lansarea filmului independent care poartă semnătura lui Dan Chișu în calitate de scenarist, regizor, cameraman, actor și producător - "Déjà Vu".

Timp de 75 de minute, spectatorii îl descoperă în filmul Déjà Vu-ul pe Mihai, un bărbat de 55 de ani care își începe prima zi acasă, împreună cu amanta în locul soției. Fiecare va vedea totul prin ochii lui Mihai, iar pe el îl va cunoaște fără să îl vadă, din modul în care reacționează personajele cu care interacționează: mama, soția și amanta.

Déjà Vu, în a cărei distribuție îi regăsim pe actorii Ioana Flora, Mirela Oprișor, Anca Alexandru, Gabriel Răuță, Tudor Smoleanu, Horia Gheorghe, Gabriel Sandu, Simona Teodora, Chis Stanciu, Gheorghe Andrei și Dan Chișu, este o co-producţie DaKINO Production şi Watch Me Productions, realizată cu sprijinul HBO România, 2012, care va fi lansat în cinematografele din toate țara: Târgu Mureş, Craiova, Cluj-Napoca, Brăila, Botoşani, Piatra Neamţ, Călăraşi, Ploieşti şi Târgu Jiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel