Decizie proces Kovesi - Antena 3. Badea: Execuție! M-am săturat să-i mângâi pe cap!

Dăncilă - Orban, plângere penală. Mircea Badea: Sunt fan. Bravo!
Dăncilă - Orban, plângere penală. Mircea Badea: Sunt fan. Bravo!

Mircea Badea reacționat după ce Curtea de Apel Ploieşti a decis, marţi, că şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi, va primi suma de 300.000 lei cu titlu de daune morale, în solidar, de la pârâţii Mihai Gâdea, Bianca Grigore, Mugur Ciuvică şi SC Antena 3.

„Nimic nou în statul stalinist din România. Eu nu știu ei cu ce armată mă pot determina pe mine să-mi cer scuze. Din păcate eu nu sunt parte în acest proces, deși am fost în emisiune, a omis să mă dea în judecată. Voi fi solidar cu colegii mei, inclusiv financiar. Nu știu cum anume m-ar putea determina pe mine chiar și onorata instanță să-mi cer scuze dacă nu vreau. Banii pot să îi ia teoretic, dar nu mă pot obliga să-mi cer scuze”, a declarat Mircea Badea la România TV. 

Întrebat de ce crede că nu a fost dat și el în judecată, realizatorul TV a comentat ironic: „O fi considerat că eu am sută la sută dreptate”.

„Noi trăim întro- țară care nu e ca afară. În lumea civilizată niciodată un șef de instituție de forță nu se apucă să dea în judecată jurnaliști. E umilitor pentru el. Damna Kovesi se umilește pe dânsa din poziția publică pe care o are ca sefă de instituție de forță”.

„M-am săturat să mângâi judecătorii pe cap”

„Nimeni nu se poate pune în pantofii noștri din punct de vedere al relației cu Kovesi. Ea a executat tot ce se putea executa. De la fondatorul trustului, clădirile care stau în paragină, până la acest proces. Traversăm un îndelung proces de execuție din partea acestei doamne. Ei ar fi vrut să ne distrugă de tot. Faptul că nu au reușit înseamna că nu suntem o petală în vânt. Suntem greu de ucis, partea a V-a.

Ceea ce mi se pare foarte important este că o doamnă care ocupă poziții de forță își permite tot felul de abuzuri și onorata instanță se subordonează fricoasă.

Între noi fie vorba, m-am săturat să mângăi pe cap onorata instanță. În realitate în România nimic din prostiile făcute de procurori nu ar fi putut să devină realități fară judecători. Am obosit să mângâi pe cap judecătorii, că poate ei sunt altfel”, a mai precizat Badea la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel