Decizie magistrați nefavorabilă pentru GRUIA STOICA: Arest la domiciliu

Magistrații de la Curtea de Apel Ploiești au decis că omul de afaceri Gruia Stoica,  acuzat de cumpărare de influență în legătură cu o licitație organizată de Complexul Energetic Oltenia, va rămâne în arest la domiciliu, el cerând înlocuirea acestei măsuri cu cea a controlului judiciar.

Vineri, cererea lui Gruia Stoica de a beneficia de metoda controlului judiciar în defavoarea arestului la domiciliu a fost respinsă de magistrații de la Curtea de Apel Ploiești. Instanțele de judecată au constatat că se mențin temeiurile care au determinat luarea măsurii arestului la domiciliu față de inculpatul Stoica.

De asemenea, magistrații au respins ca neîntemeiată cererea formulată de inculpatul Doru Boștină (avocat) privind încetarea obligației de a nu depăși limita teritorială a României, decât cu încuviințarea prealabilă a instanței de judecată, stabilită în cadrul măsurii preventive a controlului judiciar.

Citește și: Disperare în familia Băsescu


Decizia instanței nu este definitivă, ea putând fi contestată în termen de 48 ore de la comunicare.

Omul de afaceri Gruia Stoica a fost trimis în judecată la data de 12 februarie, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de cumpărare de influență, alături de avocatul Doru Boștină, acuzat de trafic de influență.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel