Decizie ÎCCJ, Udrea-Andronic. Bolcaș: Să se spele pe cap cu ei

Lucian Bolcaș
Lucian Bolcaș

Avocatul Lucian Bolcaș a reacționat după ce judecătorii ÎCCJ au luat o decizie în ceea ce privește dosarul în care sunt vizați Elena Udrea și Dan Andronic.

”Normalitatea este o senzație pentru noi. Acum s-a întâmplat o normalitate. Judecătorii au apreciat asupra conținutului probatoriilor și a modului în care se reflectă în rechizitoriu, fie că unele au fost înlăturate, fie că altele au fost nelegal administrate. Au considerat că rechizitoriul nu poate să fie susținut de asemenea probatorii. În aceste condiții, în faza această prealabilă, se restituie la procuratură. Să vă spun direct, pe românește, să se spele pe cap cu ei.

Dacă au alte probe, nu informații, alte probe în acest dosar, dacă știu să își fundamenteze pe probele existente sau cele pe care le mai administrează, un rechizitoriu care să poată să contureze, o pusă vinovăție se va întoarce. Dacă nu au, rămâne cum am spus mai devreme. Să se spele pe cap cu ei”, a declarat avocatul Lucian Bolcaș, în direct la România TV. 

Dosarul în care Elena Udrea și Dan Andonic sunt acuzați de trafic de influență, spălare de bani și mărturie mincinoasă se întoarce la DNA, anunță Realitatea. Judecătorii ÎCCJ au fost cei care au făcut solicitarea, după ce Instanța Supremă a exclus mai multe probe din dosar.

Vezi și: 

Udrea - Andronic, dosar. ÎCCJ, decizie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel