EXCLUSIV  DECIZIE FINALĂ în cazul Bodnariu. Justiția a DECIS ce se întâmplă cu copiii

Senatorul Ben Oni Ardelean a declarat pentru DC News că s-a dat decizia finală în Norvegia pentru familia Bodnariu: TOȚI CEI CINCI COPII se întorc ACASĂ!

Este o victorie uriașă, obținută după o luptă grea, dar iată că justiția norvegiană înapoiază copiii familiei Bodnariu.

"County Board comunal a decis în urma celor patru zile de audieri să dea toți copiii acasă familiei Bodnariu!", a spus Ben Oni Ardelean.

În context, amintim că joi reprezentanții României au reușit să impună un raport asupra abuzurilor Barnevernet, în Consiliul Europei, deși Norvegia a încercat atât formal, cât și prin manevre de culise să evite procedura. Parlamentarul Ben Oni Ardelean a anunțat pe pagina sa de Facebook că joi, la Paris, a fost votată cu o largă majoritate investigarea situației din Norvegia. Bogata națiune petrolieră a refuzat să facă parte din Uniunea Europeană, dar este membră a Consiliului Europei.

După ce autoritatea pentru protecția copiilor din Norvegia, Barnevernet, a sechestrat copiii familiei româno-norvegiene Bodnariu, membrii delegației române la APCE au demarat proceduri pentru a aduce cazul în fața instituțiilor democratice internaționale.

[citeste si]

Norvegienii au încercat să blocheze acest demers, bazându-se pe sprijinul președintelui de Comisie, dar astăzi au avut ghinion. Acesta a lipsit, iar Comisia, la cererea părții române, a votat să nu se amâne discutarea proiectului. Votul final a dat satisfacție delegației din România.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel