Decizia luată de judecătoarea cu pantofi albaștri

Judecătoarea cu pantofi albaștri a devenit cunoscută după ce o avocată a publicat pe Facebook momentul extrem de emoționant trăit în sala de judecată. Judecătoarea a tratat omenește cazul unui copil pe care tatăl l-a despărțit violent de mama sa. 

VEZI AICI: Povestea judecătoarei cu pantofi albaștri. Avocată, mesaj tulburător

Iată decizia luată de judecătoare cu pantofi albaștri, Camelia Folea, în cazul băiețelului pe care tata l-a învățat că trebuie să scape de mama, potrivit luju.ro

"Admite acţiunea civilă formulată de reclamanta Neagu Iolanda-Roxana, cu domiciliul procesual ales la Cabinet de avocat Scutelnicu Mădălina, în contradictoriu cu pârâtul Munteanu Benoni-Constantin, şi în consecinta: Obligă pârâtul să permită reclamantei să aibă legături personale cu minorul M.B.R., în prima şi a treia săptămână din fiecare lună, de vineri de la ora 16:00 până duminică la ora 11:00, în vacanţa de vară între 20 iunie şi 01 august, de Sărbătorile de Paşte în anii impari şi de Crăciun în anii pari, în data de 22 martie între orele 15:00-19:00 în anii impari, prin luarea minorului la domiciliul reclamantei şi aducerea acestuia la domiciliul pârâtului, la expirarea perioadei stabilite. Obligă pârâtul să permită reclamantei să aibă legături personale cu minorul prin convorbiri telefonice şi corespondenţa prin intermediul mijloacelor de comunicare pe internet, în fiecare săptămână. Respinge acţiunea reconvenţională formulată de reclamantul reconvenţional Munteanu Benoni-Constantin în contradictoriu cu pârâta reconvenţionala Neagu Iolanda-Roxana. Obligă pârâtul să plătească reclamantei suma de 1.220 lei cheltuieli de judecată. Executorie de drept. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare. Apelul se depune la Judecătoria Blaj, sub sancţiunea nulităţii. Pronunţată în şedinţa publică din 08.07.2016". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel