De la BAL, la SPITAL. Un mire și-a fracturat coloana după ce nuntașii l-au scăpat din brațe, în Băile Felix - VIDEO

De la BAL, la SPITAL. Un mire și-a fracturat coloana după ce a fost scăpat din brațe de nuntași / Foto: Captură video Bihorjust
De la BAL, la SPITAL. Un mire și-a fracturat coloana după ce a fost scăpat din brațe de nuntași / Foto: Captură video Bihorjust

Incident grav la o nuntă din Băile Felix. Un mire a ajuns la spital cu fractură de coloană, după ce nuntașii l-au scăpat din brațe.

Incident șocant la o nuntă din Băile Felix. Evenimentul, care ar fi trebui să fie unul dintre cele mai frumoase și fericite din viața unor tineri, s-a sfârșit cu lacrimi și durere. Mirele, Liviu, un tânăr de 31 de ani, a ajuns la spital cu coloana fracturată în două locuri, după ce a fost scăpat din brațe de invitații care l-au aruncat în sus.

“După circa 40 de minute de la dansul mirilor, în jurul orei 20:40, au venit să mă ia pe sus, dar nu m-au luat cum trebuie. M-au aruncat o dată în sus, pe urmă când m-au aruncat a doua oară, m-au scăpat și am căzut pe spate”, a declarat, de pe patul de spital, pentru Bihorjust, Liviu Filimon.

Greșeala majoră făcută de invitați a fost că l-au ridicat pe tânăr de jos și l-au pus pe un scaun până la venirea medicilor. Un astfel de gest este foarte periculos atunci când o persoană este suspectă de fractură. “Trebuia să nu mă fi mișcat când eram întins pe jos.”, a mai spus mirele.

Nunta a continuat și după ce mirele a ajuns la spital

Tânărul a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență din Oradea și urmează să fie supus mai multor investigații de specialitate. Bărbatul a suferit două fracturi grave la două vertebre.

Imobilizat la pat, el spune că în seara în care a fost adus la spital își putea mișca puțin piciorul stâng, dar piciorul dreptul nu îl simțea deloc. Se pare că între timp, în cursul dimineții de sâmbătă, bărbatul a reușit să își miște ambele picioare. Nunta a continuat și după incident, dar așa cum era de așteptat, atmosfera nu a mai fost la fel.

Acum tânărul se gândește dacă să depună plângere împotriva invitaților care l-au scăpat jos. “Am luat legătura cu un avocat, însă mă gândesc pe mai departe ce voi face.”, a spus bărbatul. Avocații susțin că tânărul poate cere în instanță daune materiale celor care sunt responsabili de acest incident. 

Vezi AICI momentul în care mirele este scăpat jos de prietenii săi. 

VEZI ȘI: VIDEO Două nunți, în același cort de evenimente, în același timp. Haos total. Invitații au început să plece rapid

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel