De ce vi se descarcă mai repede telefonul în ultima perioadă

Scutaru Cristina / 17 aug 2019 / 15:02 Salveaza PDF Comentarii
telefon
Descriere foto: telefon

Sunteți utilizator de Android și ați observat că bateria telefonului, în ultima perioadă, are o durată de viață foarte scurtă?

Ei bine, este posibil ca ultima actualizare a Serviciilor Google Play să fie în spatele problemelor dumneavoastră, dezvăluie Gizmodo. Este vorba despre versiunea 18.3.82 a Serviciilor Google Play. Conform Android Hacks, această aplicație este în topul listei de utilizare a bateriei pentru mulți utilizatori și consumă mai multă energie decât alte aplicații.

Nu se știe dacă această problemă afectează toți utilizatorii sau doar o parte din ei. Acest lucru poate fi verificat accesând ”Utilizarea bateriei" din meniul de setări. Într-un articol, Gizmodo recomandă să nu actualizați Serviciile Google Play până când Google nu va anunța o soluție.

Dar dacă ați făcut deja acest lucru, există alternative. În primul rând, puteți descărca versiunea beta a aplicației.

În al doilea rând, puteți să reveniți la versiunea anterioară a aplicației, dar puteți avea probleme de compatibilitate. Pentru a face acest lucru, trebuie să descărcați versiunea anterioară a serviciilor Google Play, asigurându-vă că autorizați instalarea „aplicațiilor din surse necunoscute".

Dacă acest lucru nu funcționează, puteți dezactiva Google Play Store complet, dar va duce la mai multe inconveniente, scrie 20minutos.es. Rămâne de văzut ce va decide Google în privința acestei probleme.

Serviciile Google Play includ toate serviciile Google dintr-un singur pachet. Serviciile Google Play conectează aplicațiile la alte servicii Google, cum ar fi Conectare cu Google și Google Maps. Ele nu reprezintă același lucru ca aplicația Magazin Google Play și sunt incluse în Android. Reprezintă modul în care Google furnizează noi funcții Android fără a fi nevoie să actualizeze întregul sistem de operare. Un astfel de pachet poate face o mulțime de lucruri și este cauza scurgerii vieții bateriei.


STIRE RECOMANDATA

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25