Coronavirus - COVID 19
România în stare de alertă
-
confirmate
-
vindecate
-
decese
Sună-ne (Luni - Vineri, 09:00 - 18:00) sau scrie-ne la numărul 0772.264.642 sau la adresa de e-mail [email protected] și pune intrebări despre coronavirus, situații sociale, medicale, suport psihologic. Semnalează situații deosebite.

De ce trebuie ținută carnea în lapte clocotit înainte de a o găti. Transformare genială

Iată un truc genial ce nu trebuie să lipsească din bucătăria ta. 

Dacă vrei să gătești carnea de miel sau de oaie și persistă mirosul în bucătărie, înainte de a te apuca de rețetă, introdu carnea în lapte clocotit, unde trebuie să stea o oră, până se răcește. Astfel, va dispărea definitiv mirosul. 

Pentru a nu se sfărâma felia de cozonac sau de chec, umezește lama cuțitului cu apă călduță. Vei rămâne surprinsă de acest truc, plus că nu mai trebuie să-ți faci nervi că trebuie să strângi firimiturile. 

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play








Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


nxt.23
YesMy