De ce să aplici două felii de BANANE sub ochi

De ce să aplici două felii de BANANE sub ochi / Foto: Pixabay
De ce să aplici două felii de BANANE sub ochi / Foto: Pixabay

Află în articol ce se întâmplă dacă aplici felii de banane sub ochi.

Inevitabil, odată cu trecerea timpului ne apar și riduri de expresie. Printre cele mai bune remedii naturiste care le pot înlătura sau preveni sunt cele care conțin banane, scrie Realitatea.net. Dacă veți aplica două felii de banane sub ochi, veți observa ulterior că ridurile sunt mai puțin vizibile. Înainte să vă puneți fructele pe față, trebuie să vă demachiați corect, după care să vă spălați tenul cu apă călduță. Masca de banane trebuie ținută pe față timp de 20 de minute. După ce veți scoate feliile de banane de pe față, veți observa că tenul dumneavoastră este mai luminos.

Bogată în vitaminele A, C, B6 şi B12, luteină şi potasiu, banana este bună atât pentru pielea uscată, cât şi pentru cea normală sau sensibilă, scrie clickpentrufemei.ro. Poți încerca p mască foarte simplă, cu banane. Într-un blender amestecați o banană cu o lingură de suc de lămâie şi 2 linguriţe de miere. În timp ce sucul de lămâie echilibrează cantitatea de sebum de la nivelul pielii, mierea are proprietăţi antibacteriene, iar nutrienţii şi antioxidanţii din compoziţia bananei lupta împotriva ridurilor, catifelează pielea şi reduc inflamaţiile. Această mască poate fi folosită de 2-3 ori pe săptămână și se aplică întotdeauna pe tenul curat.

VEZI ȘI: Care sunt cele mai sănătoase BANANE. Mare atenție la culoare

Nu mai aruncați cojile de banană! Iată ce puteți face cu ele

Dacă frecaţi coaja de banană de dinţi, aceasta poate funcţiona ca un mijloc natural de albire a dinţilor, scrie Click.ro. Repetaţi acest procedeu timp ce 3-4 minute şi clătiţi. Faceţi acest lucru de 2 ori pe zi pentru a obţine rezultate spectaculoase.

Coaja de banană ajută și la reducerea migrenelor. Pentru aceasta, este suficient să puneţi o coajă pe frunte şi veţi observa o ameliorare. Mai tratează afecţiunile oculare, mai ales că are în componenţa sa luteină, un antioxidant care are rolul de a proteja celulele ochilor.

Puteţi reduce vergeturile dacă frecaţi o coajă de banană direct de zona vizată. Pentru rezultate mai bune, puteţi lasă coaja de banană toată noaptea pe porţiunea pe care aveți vergeturi.

VEZI ȘI: Dacă suferi de această boală NU ai voie să mănânci BANANE sub nicio formă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel