De ce nu poartă Șoșoacă (AUR) mască

Diana Șoșoacă (AUR) / Foto: Facebook
Diana Șoșoacă (AUR) / Foto: Facebook

Avocata Diana Șoșoacă s-a lovit pe protocolul instituțional când a trebuit să poarte mască la întâlnirea cu președintele Klaus Iohannis, unde a mers în calitate de reprezentant AUR. 

Diana Șoșoacă se pare că nu poartă mască din motive medicale, după cum a spus la România TV. Ea suferă de o afecțiune din cauza căreia, potrivit legii, nu poate purta masca de protecție. În plus, senatoarea AUR invocă și ceea ce a constatat ANPC cu privire la măștile neconforme. 

”ANPC a dat anunţul că 53% din măşti sunt neconforme, apoi au zis că 93%. Eu nu port mască pentru că am o afecţiune respiratorie. La fel ca mine sunt alţi oameni, dar medicii de familie au o reţinere în a elibera adeverinţe, aşa că oamenii ăştia riscă să şi moară”, a declarat Diana Șoșoacă la RomâniaTV. 

”Nu am contestat existența virusului”

Senatoarea AUR afirmă că ea nu a auzit pe nimeni, prin țară, să aibă COVID-19 de la manifestații. În același timp, spune că oamenii poartă măști refolosite, aflându-se la risc din cauza acestui gest: ”Sunt oameni care nu-şi permit şi poarta aceeaşi mască zi de zi. Printr-un port al măştii intră 120 de viruşi. Dacă măştile sunt neconforme şi se poartă de luni de zile, cum te protejează? Eu cunosc oameni care poartă aceeași mască din iunie, iar acum s-au îmbolnăvit de gripă. Eu nu am contestat existența virusului”. 

Vezi și: Afecţiunile care te scutesc de la purtarea măştii. Atenţie, ai nevoie de adeverinţă de la medic

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel