EXCLUSIV  De ce nu intervin martorii la maşinile care ard. Titi Aur: E greu. Şi pompierii o mai păţesc

Imagine cu rol ilustrativ
Imagine cu rol ilustrativ

Pilotul Titi Aur a explicat, în exclusivitate pentru DC NEWS, de ce martorii unui accident nu se apropie în general de o maşină în flăcări. 

"În afară de cei de specialitate, care sunt pregătiţi, sau de persoane foarte tari ca prezenţă de spirit, restul nu se apropie. Chiar dacă sunt oameni buni la suflet şi săritori. E vorba de fracţiuni de secundă în care iei decizia. Mai ales când maşina arde, dar nu arde omul. Oricum, dacă arde interiorul, nu mai ai ce să faci. 

Oricum, o victimă e greu de scos dintr-o maşină şi fără incendiu, pentru că e încarcerată, are răni. Dacă e flacără deschisă doar în faţă la motor, ai putea scoate pe cineva din maşină. Dar dacă flacăra e în interior, nu mai sunt şanse. 

Foarte mulţi sunt speriaţi de ideea că ar putea exploda rezervorul, lucru complet adevărat. Pentru că rezervorul bubuie, făcând o flacără şi mai mare. E greu de analizat pe moment dacă flacăra a ajuns la rezervor, unde e rezervorul, câtă benzină are. Sunt analize făcute de specialişti. Chiar şi pompierii o mai păţesc uneori şi sunt accidentaţi, deşi au toate informaţiile logice în cap", a explicat TIti Aur în exclusivitate pentru DC NEWS. 

VEZI ŞI Titi Aur, REVOLTAT: ”Purtătorii de girofar” n-au NEVOIE de noi. Niciun fel de pregătire!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel