De Ce este ACUZAT fratele lui Radu Mazăre

Senatorul PSD Alexandru Mazăre a dat, joi, cu subsemnatul la DNA. Fratele primarului Constanței a precizat ce acuzații i se aduc. 

"Mi s-au adus acuzațiile, complicitate la mită și fals în declarații. Voi da toate lămuririle și toate explicațiile în fața unui judecător și acolo voi demonstra că sunt nevinovat. Înțelegeți cu toții că este un an electoral, face parte din jocul electoral din păcate. Refuz să mai joc rolul în această telenovelă numită telejustiție", a declarat Alexandru Mazăre la ieșirea din sediul DNA. Senatorul a adăugat că nu are nicio interdicție în acest dosar. 

În referatul întocmit de DNA se arată că o parte din banii primiți de Radu Mazăre ca mită de la omul de afaceri Avraham Morgenstern ar fi ajuns într-un cont al lui Alexandru Mazăre deschis în Israel.

VEZI și: DNA a extins urmărirea penală în cazul lui Radu Mazăre

"Traseul mitei a fost următorul: Societatea offshore Larton Consultants Ltd (unic asociat al SC Shapir Structures SRL) transferă în contul societății Melici Management Inc. (beneficiar real Schwartzenberg Emilian) suma de 109.835 euro la data de 28.07.2011 și suma de 173.012 euro la data de 24.08.2011; Societatea Melici Management Inc. transferă în contul personal al primarului Mazăre Radu Ștefan deschis la Israel Discount Bank, Sucursala 156, Netanza, Israel, suma de 95.000 euro la data de 13.09.2011 și în contul personal al lui Mazăre Alexandru deschis la aceeași bancă — Israel Discount Bank, Sucursala 156, Netanza, Israel, suma de 40.000 euro în aceeași dată; tot în contul personal al lui Mazăre Alexandru deschis la Israel Discount Bank, Sucursala 156, Netanza, Israel, Melici Management Inc. a transferat suma de 40.000 euro în data de 06.12.2011. Operațiunile prin care frații Mazăre au primit sumele de bani sus-menționate au avut ca justificare 'fees' — onorariu", susține DNA, potrivit Agerpres

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel