EXCLUSIV  DC News a descoperit-o pe PRIMA ”Ana Munteanu de la USR”. Femeia zicea că datorită ei și al copacilor DNA face arestări

Ana Munteanu, membru USR, a șocat pe multă lume
Ana Munteanu, membru USR, a șocat pe multă lume

Ana Munteanu, membru USR, a șocat pe multă lume când s-a erijat în mare autoritate de supraveghere a statului, filmându-se în timp ce mergea cu jandarmii într-un restaurant al unui hotel din zona centrală a Timişoarei şi spunând că patronul de acolo ar fi încălcat măsurile restrictive impuse de carantină.

Ana Munteanu și-a explicat fapta spunând că decizia de a merge la acel restaurant a fost greșită. Felul în care vorbește și acționează amintește de Simona Crețu, cea care a fost consilier general în Primăria Municipiului București. Vă amintim că Simona Crețu, în 2015, spunea că emoțiile negative au ajuns de la ea la primarul suspendat al Capitalei și datorită binelui pe care femeia l-a făcut prin plantarea unui număr mare de copaci. Practic, aceasta susținea că avut o contribuție masivă la arestarea lui Sorin Oprescu CU AJUTORUL COPACILOR. 

Simona Crețu vorbea și părea a fi ca Ana Munteanu: ușor pierdută, cu gândurile aiurea, fără ca lucrurile pe care le spunea să aibă prea multă legătură cu cele gândite. Sau pur și simplu, ambele au vorbit la oboseală.

Simona Crețu spunea că a scris pe foaie că DNA anchetează și apoi procurorii asta au făcut în cazul lui Sorin Oprescu. Rugată să explice, în exclusivitate pentru DC News, exact ce a vrut să spună, consiliera generală a răspuns: 

"Da, e o schemă "win-win" și "win-lose", adică la win-lose, fac win-lose, să zică de Oprescu, dau exemplu că toți îl iau pe el, domne, nu face, nu nu știu ce, eh, în momentul ăsta e win-lose, că eu câștig, dar tu pierzi, adică știu eu că tu nu ești în stare de nimic. Eh, dacă tu trimiți mesajul pe win-lose, nu-ți primește, nu ți-l face, adică relația e tensionată, e NOT OK și chit că zici DNA anchetează tu poate nu vrei să-i faci bine lui și e tensionată relația și nu merge pe win-lose, deci nu poți să trimiți mesajele și pe win-win adică trebuie să apreciezi ce face, ce proiecte bune de infrastructură face, e apreciat de angajați, nu știu ce, apoi zici DNA anchetează, apreciezi implicarea, așa, împreună combatem corupția. Ca în schemă, așa. Uneori încerc să le fac să iasă fără să scriu, să le fac să iasă în toate felurile, caut metode, așa. Cam despre asta e vorba, așa. Voiam să vadă oamenii că e o schemă și, efectiv, melodiile au niște... Deci Sorin, de exemplu, era mereu Enrique, adică eu când îl chemam pe el apărea mereu Enrique, la Silviu nu era niciodată Enrique și sunt niște cântăreți pe care-i vezi când te gândești la numele lui, deci zic Sorin, pac, îi apare melodia. Bine, sunt multe chestii și de asta". Interviul de la acea vreme, integral, și greu de înțeles, îl găsiți pe DC News.

După ce vă veți reaminti de Simona Crețu, cu siguranță veți găsi o mulțime de asemănări cu Ana Munteanu de la USR pe care vă lăsăm să o ascultați în videoul de mai jos.

”Sunt foarte varză”, a zis USR-ista la începutul filmării. Cine suntem noi să o contrazicem?

Ana Munteanu, consilier local USR în Timişoara, a ajuns în atenția opiniei publice după ce a postat pe pagina sa de Facebook o înregistrare în care apare însoţind un echipaj de jandarmi într-un restaurant din Timişoara. Consilierul USR voia să arate că, în timp ce solicită facilităţi din partea Consiliului Local, compania care deţine restaurantul încalcă legea, primind clienţi pe bază de rezervare, cu toate că orașul este în carantină.

VEZI ȘI: Mircea Badea, despre Ana Munteanu (USR) și operațiunea restaurantul: Este Dumnezeu pe Pământ!

Acest articol reprezintă o opinie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel