De ce a fost arestat Sorin Oprescu. Mărturia halucinantă a unui consilier general

Consilierul general din Primăria Municipiului București, Simona Crețu, a declarat pentru dcnews.ro că este o schemă care a dus la arestarea lui Sorin Oprescu. Emoțiile negative ar fi dus la arestarea primarului general. 

Simona Crețu a trimis o invitație de presă la un curs despre legea atracției universale. Sunată și întrebată detalii despre respectivul curs, consiliera din Consiliul General al Municipiului București a răspuns: 

"Avem inteligență analitică și inteligență emoțională și în asta emoțională... ăăă...  și în comunicare în general sunt două legi, legea atracției așa universale, pe asta o urmăresc de mult timp cum funcționează și am stat și am analizat melodiile și ele sunt... ăăă... și de aia eu chemam doi iubiți, Silviu și Sorin, pentru că în momentul în care chemam doar unul, Silviu, nu vedeau ceilalți că ele sunt gândurile noastre melodiile, pentru că d-aia apare "call my name" în melodii, zic numele meu și atunci apare melodia mea și la Silviu apăreau negri și cei mai mari ca vârstă așa și la Sorin apăreau tipii cu barbă. Și de asta am analizat, am făcut o listă cu melodii care apar la fiecare și eu trebuie să dansez doar pentru unul, adică, să zic, dacă chem pe Silviu, dansez doar pentru Silviu, și e o treaptă așa, și în faza de jos sunt emoții negative și în faza de sus sunt emoții pozitive, bine, au conotație sexuală pentru că eu chem un iubit, dar în faza de sus e când îți părăsește prietena și te sună. Eu nu m-am înțeles niciodată la faza asta cu Silviu pentru că mereu îi explicam lucrurile astea și ziceam Sorin și el, când ziceam Sorin, cădea. Ei, eu îl ridicam iar. Și atunci se creează energiile astea. Fac chestiile astea ce scriu pe foaie, dar eu trebuie să dansez... nu, aproape am obosit, am ajuns de m-au obosit, plus că-l blochez pe Silviu și el nu poate să ajungă la mine pentru că eu chem două fluxuri așa și nu chem unul și de asta am zis, nu știu o să mai învăț niște oameni, dar i-am chemat pe ăștia care au mers pe urmele mele și care, cum să zic, care au inima mai tare și care fac lucrurile, pentru că ceilalți nu prea pricep și zic că nu faci, dar eu explic la mulți oameni, dar, nu, să-mi spună mie că nu fac eu. Și în general despre asta e vorba, despre chestiile astea". 

La începutul conversației, înainte de a răspunde la prima întrebare, Simona Crețu a spus că ea scrie pe foaie că DNA anchetează și apoi procurorii asta au făcut în cazul lui Sorin Oprescu, rugată să explice exact ce a vrut să spună, consiliera generală a răspuns: 

"Da, e o schemă "win-win" și "win-lose", adică la win-lose, fac win-lose, să zică de Oprescu, dau exemplu că toți îl iau pe el, domne, nu face, nu nu știu ce, eh, în momentul ăsta e win-lose, că eu câștig, dar tu pierzi, adică știu eu că tu nu ești în stare de nimic. Eh, dacă tu trimiți mesajul pe win-lose, nu-ți primește, nu ți-l face, adică relația e tensionată, e NOT OK și chit că zici DNA anchetează tu poate nu vrei să-i faci bine lui și e tensionată relația și nu merge pe win-lose, deci nu poți să trimiți mesajele și pe win-win adică trebuie să apreciezi ce face, ce proiecte bune de infrastructură face, e apreciat de angajați, nu știu ce, apoi zici DNA anchetează, apreciezi implicarea, așa, împreună combatem corupția. Ca în schemă, așa. Uneori încerc să le fac să iasă fără să scriu, să le fac să iasă în toate felurile, caut metode, așa. Cam despre asta e vorba, așa. Voiam să vadă oamenii că e o schemă și, efectiv, melodiile au niște... Deci Sorin, de exemplu, era mereu Enrique, adică eu când îl chemam pe el apărea mereu Enrique, la Silviu nu era niciodată Enrique și sunt niște cântăreți pe care-i vezi când te gândești la numele lui, deci zic Sorin, pac, îi apare melodia. Bine, sunt multe chestii și de asta". 

Simona Crețu a insistat prin a spune: 

"Să știți că e foarte tare deci ce zic, eu nu am ieșit, fiind delicată situația, păi eu puteam și ăștia n-ați văzut că tot stau și-și pun semne de întrebare 'mă, da pe cine să punem' și eu am făcut multă treabă, cum să zic, și cu Văcăreștiul și cu aia și cu aia, eu, nu m-ați văzut la televizor, deci eu nu am ieșit la televizor, pentru că... bine, o să încep să ies, dar sunt niște lucruri delicate, că să le zici 'bă, stai frate, că eu fac chestiile astea', eu cam le-am zis. Și Oanei, Oana Grigore, e la Comisia de Mediu unde sunt eu, eu i-am spus acum trei săptămâni, dar efectiv, faza asta ce a făcut, că d-aia zic, când faci cu inima închisă el nu prea mai face ce vrea el, d-aia zic să faci ceva cu voința pentru că ai inima mai tare și efectiv, că nu, nu mai era logic, deci în momentul în care-l prinseseră pe Moni Wigler, care era consilierul lui și era așa, el nu trebuia să mai ia, era logic, că altfel, îl înfunda și pe ăla și pe el. Și de aia zic, nu sunt așa, când vrei să le explici logic, nu sunt așa, sunt altfel lucrurile. Și eu făcând cursul ăsta, am creat deschidere, adică ce înseamnă deschidere, mie-mi ies lucrurile astea, eu tot timpul vin și încerc să-i învăț pe alții, adică îl ajut să se deschidă". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel