Date oficiale din ancheta de la Matei Balș. Cine sunt cei audiați

Reprezentanții Poliției și ai Parchetului au făcut primele declarații despre cercetarea în cazul incendiului de la Institutul Matei Balș din Capitală. Astăzi au fost audiate 5 persoane. Niciuna dintre ele nu face parte din conducerea instituției.

"Au fost audiate 5 persoane. Este vorba despre personal medical, infirmiere și un instalator. La fel sunt date din anchetă, nu pot fi divulgate. În funcție de datele anchetei și ce urmează să stabilim în cursul anchetei, urmează să fie chemate și alte persoane care vor fi audiate.", a declarat unul dintre criminaliștii care se ocupă de acest caz.

Procurorul de caz a declarat că din primele cercetări, se pare că a fost un incendiu și apoi exploziile a două tuburi de oxigen. Acesta a precizat că ancheta va fi extinsă pe câteva zile. Mâine ar urma să fie efectuate necropsiile cadavrelor. Amintim că cinci persoane și-au pierdut viața în urma unui incendiu produs într-un pavilion al Spitalului ”Matei Balș” din Capitală. Alte zeci de persoane au fost evacuate cu ambulanțele și transportate la alte unități medicale. 

VEZI ȘI: Protest în fața Spitalului ”Matei Balș”. Tudor Ionescu: Ar trebui să își dea demisia

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel