Protest în fața Spitalului ”Matei Balș”. Tudor Ionescu: Ar trebui să își dea demisia

Oamenii cer demisii în fața Spitalului ”Matei Balș”. Printre protestatari s-a aflat și Tudor Ionescu. Foto: captură România TV.
Oamenii cer demisii în fața Spitalului ”Matei Balș”. Printre protestatari s-a aflat și Tudor Ionescu. Foto: captură România TV.

Sute de persoane au protestat în această seară în fața Spitalului ”Matei Balș” din Capitală. Indignați, oamenii au cerut demisii la nivel înalt. 

Au avut loc proteste în această seară în fața Spitalului ”Matei Balș” din Capitală după ce, în această dimineață, un incendiu violent s-a produs într-un pavilion al unității medicale. Cinci persoane și-au pierdut viața, iar alte câteva zeci au fost evacuate și transferate la alte spitale din București. 

Oamenii s-au arătat indignați și au cerut demisii la nivel înalt

”Sper ca politicienii să se trezească să facă ceva pentru România. Așa ceva nu se poate. Sunt foarte dezamăgit. Cred că o altă tragedie ar depăși peste limita bunului simț. Vom fi aici zi de zi. Nu este un Guvern. Nu este o țară”, a declarat unul dintre protestatari în direct la România TV. 

”Demisia lui Iohannis, a ministrului Sănătății, a lui Arafat, toți să-și dea demisia”, a spus un alt protestatar. 

”Oamenii sunt nemulțumiți. Este un semn îngrijorător. Ajungi la spital ca să te tratezi și mori carbonizat. Mesajul transmis de Iohannis e aproape identic cu cel de la Piatra Neamț”, a precizat o femeie. 

Tudor Ionescu: Aceste persoane ar trebui să își dea demisia

Printre protestatari s-a aflat și Tudor Ionescu. 

”Este a doua tragedie în ultimele șase luni. Nimic nu s-a schimbat și ce este revoltător este tot ce s-a întâmplat pe parcursul zilei de astăzi. Am avut niște medici și niște asistente eroi care au salvat persoane în câteva minute și în același timp am avut un Guvern care ne-a spus pe rețelele sociale că s-a acționat perfect, un ministru al Sănătății care sărea în 2015 să ceară demisii și astăzi ne spunea că nu este niciun fel de problemă. Un președinte Iohannis care a venit astăzi aici și aproape ca în statele dictatoriale presa nu a avut voie să îi adreseze întrebări. Ne-a spus a doua oară că își dorește o reformă în Sănătate, asta după șapte ani de mandat. Domnul Voiculescu este la al doilea mandat ca ministru al Sănătății. Mai ținem minte și pe domnul Cîțu care ne spunea că sănătatea și educația nu sunt o prioritate pentru dumnealui. Aceste trei persoane și cu un primar general care ne-a spus că este căldură, aceste persoane ar trebui să își dea demisia”, a declarat Tudor Ionescu la România TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel