Dascălul unei biserici din Iași, cruzime greu de imaginat: I-a dat foc soției și a chinuit-o până la moarte

Dascălul bisericii din localitatea ieşeană Ciorteşti a fost arestat preventiv pentru omor calificat asupra unui membru de familie, după ce şi-a bătut soţia, a stropit-o cu benzină şi i-a dat foc în timpul unei discuţii contradictorii care a degenerat.

Potrivit anchetatorilor, pe 18 august bărbatul în vârstă de 50 de ani a sunat la Poliţie pentru a anunţa că soţia sa, în vârstă de 48 de ani, a murit la domiciliu. Iniţial, bărbatul a spus că femeia, care se afla în stare de ebrietate, s-a murdărit de smoala cu care vopsea marginea casei şi din neatenţie a luat foc.

"Din probatoriul administrat a rezultat suspiciunea rezonabilă că în seara de 17 august, după ce ar fi lovit victima, soţia sa, cu o bâtă, inculpatul ar fi stropit-o cu benzină, după care i-ar fi dat foc, iar mai târziu ar fi târât-o în casă, unde a lăsat-o până a doua zi, când ar fi exercitat alte acte de violenţă asupra ei, toate leziunile conducând în scurt timp la decesul victimei", susţin procurorii.

Suspectul se află în prezent în arest preventiv pentru 30 de zile, el fiind acuzat de omor calificat asupra unui membru de familie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel