Darius Vâlcov, obligat să plătească 20.000 de lei, despăgubiri morale, către FDGR

Darius Vâlcov, obligat să plătească 20.000 de lei, despăgubiri morale, către FDGR  /  Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
Darius Vâlcov, obligat să plătească 20.000 de lei, despăgubiri morale, către FDGR / Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay

Darius Vâlcov este obligat de instanță să plătească despăgubiri morale către Forumul Democrat al Germanilor din România.

Curtea de Apel Craiova a decis, definitiv, că Darius Vâlcov, fostul consilier al fostului premier Viorica Dăncilă, trebuie să plătească 20.000 de lei, drept despăgubiri morale, ca urmare a publicării pe Facebook a unui colaj prin care aducea jigniri asupra Forumului Democrat al Germanilor din România. 

”FDGR a câștigat procesul cu Darius Vâlcov. Soluția este definitivă. Recursul lui Darius Vâllcov a fost respins ca nefondat de Curtea de Apel Craiova. Acesta contestase soluția Tribunalului Olt prin care fusese obligat la plata de daune în valoare de 20.000 RON pentru postări defăimătoare la adresa FDGR și a minorității germane”, este anunțul făcut de Forumul Democrat al Germanilor din România la finele acestei săptămâni.

Procesul la care fac ei referire a început din aprilie 2019, la Judecătoria Slatina, unde FDGR a primit dreptate. Vâlcov a formulat apel, care s-a judecat la Tribunalul Olt. Aici procesul s-a încheiat în iulie anul trecut, instanța dând dreptate tot FDGR. Fost primar al Craiovei, fost ministru al Finanțelor, Darius Vâlcov a promovat recurs și împotriva acestei hotărâri, demersul său încheindu-se la Curtea de Apel Craiova, la începutul lunii februarie 2021. ”Respinge recursul ca nefondat. Respinge cererea intimatului reclamant de acordarea a cheltuielilor de judecată în recurs. Definitivă”, a decis instanța din sudul țării, precizează TurnulSfatului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel