Darius Vâlcov, la DNA. Victor Ciutacu: Mi se pare genial

Jurnalistul Victor Ciutacu a comentat, vineri seară, la România TV, în legătură cu audierea ministrului de Finanțe, Darius Vâlcov, la DNA, pentru fapte de când era primar PDL al municipiului Slatina.

"Nu știu ce i se impută d-lui Vâlcov sau de ce este suspectat, dar nu pot decât să remarc faptul că DNA a început să curețe locul în jurul d-lui  Ponta. Mie mi se pare că nu e întâmplătoare toată această poveste: unul dintre cei mai puternici miniștri ai premierului Ponta este dl Vâlcov, știm foarte bine povestea cu cumnatul, sora și mama d-lui Ponta și mie mi se pare că niște amenințări ghidușe ale d-lui Vanghelie încătușat încep să prindă contur", a declarat Victor Ciutacu. 

Darius Vâlcov, la DNA. Bogdan Chirieac, informație de la Washington despre ministrul Finanțelor

Întrucât, potrivit România TV, surse judiciare afirmă că Darius Vâlcov a fost citat la sediul DNA în calitate de suspect într-un dosar pe care procurorii îl anchetează de pe vremea când actualul ministru de Finanțe era primar în Slatina, Victor Ciutacu a comentat: "Mie mi se pare absolut genial: Vâlcov este adus acum la DNA pentru fapte de când era primar la Slatina, timp în care a ajuns ministru de Finanțe, bănuiesc, și cu aviz al serviciilor secrete. Acestea ar fi trebuit să avertizeze dacă se știa de presupuse fapte de coruție ale d-lui Vâlcov. Pe  Șova, care nu mi-e deloc simpatic, îl anchetează pentru niște fapte din 2010, timp în care d-l Șova a fost de două ori ministru. La fel bănuiesc cu aviz, dar fără împotrivire din partea serviciilor de informații din România. Dumnezeule, în afară de a sprijini DNA-ul la "n" ani după comiterea faptelor serviciul de informații, nu ar trebui să se ocupe și cu prevenția! Dl Vâlcov, suspectat că e corupt la primăria municipiului Slatina, era bun de pus ministru la București. Darius Vâlcov, anchetat pentru fapte pe care le-ar fi comis când era membru PDL. Dar l-a luat PSD de bun, l-a făcut ministru de Finanțe și acum, evident, aducerea sa la DNA și, probabil, viitoarea lui învinuire grevează din nou imaginea partidului de guvernământ. Este cel mai important ministru după premier, are toți banii patriei - câți sunt: mulți, puțini - pe mâna lui și el merge la DNA", a mai spus Victor Ciutacu. 

Darius Vâlcov a fost primar al municipiului Slatina în perioada 2004-2012.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel