Dănuţ Coman (Astra) - Sepsi OSK nu e un adversar pe care ni-l doream în optimile Cupei României

Preşedintele executiv al clubului Astra Giurgiu, Dănuţ Coman, a declarat, luni, la Casa Fotbalului, că nu şi-a dorit ca formaţia sa să o întâlnească pe Sepsi OSK Sfântu Gheorghe în optimile Cupei României, ci formaţii mai accesibile din Liga a II-a sau a III-a.

"Aş fi vrut să văd Clujul (n.r. - Sănătatea Cluj sau U Cluj), aş fi vrut să văd mănăstirile de la Suceava (n.r. - Foresta Suceava), dar, din păcate, vom vedea Sfântu Gheorghe de două ori, atât în campionat, cât şi în Cupa României. Sepsi este într-adevăr un adversar pe care nu ni-l doream, dar va fi un meci frumos. Cupa României rămâne un obiectiv al nostru şi sper să ajungem cât mai sus în această competiţie", a spus Coman, prezent, luni, la tragerea la sorţi a optimilor de finală.

"Noi am mai câştigat Cupa României ştim ce frumos este să ridici acest trofeu deasupra capului. Sunt mulţi jucători în echipa noastră care încă nu s-au bucurat de un succes aşa de mare şi sper să avem puterea necesară să luptăm pe cele două fronturi, adică să câştigăm Cupa României şi să ne calificăm în play-off-ul campionatului", a adăugat preşedintele.

Echipa de fotbal Astra Giurgiu va întâlni formaţia Sepsi OSK Sfântu Gheorghe în optimile de finală ale Cupei României, conform tragerii la sorţi efectuate, luni, la sediul Federaţiei Române de Fotbal.

Partidele din optimile de finală ale Cupei României vor avea loc în perioada 29-31 octombrie, cu începere de la ora 14:30, cu excepţia celor televizate, programul acestora urmând a fi stabilit ulterior de FRF.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel