Daniel Zamfir, EXCLUS din PNL. Radu Banciu, reacție VEHEMENTĂ

Biroul Executiv al PNL a votat, miercuri, excluderea senatorului Daniel Zamfir din partid.  Decizia a fost luată cu 25 de voturi "pentru", două "împotrivă" şi două abţineri. Radu Banciu a comentat acest subiect la B1 TV.

"Lovitură de teatru... de măciucă chiar: Daniel Zamfir, exclus din PNL. Noroc că nu mai există ghilotina... noroc că Ludovic Orban nu știe ce-i aia. Daniel Zamfir se află într-un conflict deschis cu partidul. Ce înseamnă asta? Să ai o idee și gata, intri în conflict cu partidul. Principalele nemulțumiri sunt legate de propunerile legislative ale parlamentarului, care dracului, dacă tăcea... cum vă spuneam mai devreme cu foștii mei colegi de la ProSport care au tăcut și scriau niște texte pe care nu aveai cum să le recitești... cine le citea, a doua zi le uita. Și așa au rămas cu culcușul cald pentru că ei nu deranjau pe nimeni. Așa și aici.

Daniel Zamfir a avut o inițiativă legislativă. Principalele nemulțumiri sunt legate de propunerile legislative ale parlamentarului căzut în conflict cu linia politică a liberalilor. Nici ei nu mai știu de unde se trag, dar în orice caz... de pe linia politică a lui Orban. Printre propunerile senatorului era și una deloc pe placul băncilor și anume plafonarea dobânzilor pentru creditele luate de populație, era o idee corectă pentru că acolo se întâmplă un jaf", a zis Radu Banciu la B1 TV.

PNL, un fel de PSD

"PNL nu este decât un PSD mai prost echipat, mai prost machiat și mai puțin prezentabil la scara istoriei pentru că are rezultate mai slabe", a mai spus realizatorul TV.

Motive pentru excludere

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, miercuri, că la baza deciziei privind excluderea senatorului Daniel Zamfir din partid au stat argumente "extrem de serioase".

[citeste si]

Senatorul Daniel Zamfir a afirmat miercuri că motivele care au stat la baza propunerii de excludere a sa din PNL vin şi din afara partidului, arătând că va cântări cu privire la o decizie de a se alătura altui partid, însă a admis că a avut discuţii cu PSD şi cu ALDE.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel