EXCLUSIV  Daniel Tudorache, spital nou în Bucureşti. Veste uriașă - video

Daniel Tudorache, spital nou în Bucureşti. Veste uriașă - video
Daniel Tudorache, spital nou în Bucureşti. Veste uriașă - video

Daniel Tudorache, primarul Sectorului 1, vine cu o veste uriaşă pentru bucureşteni şi nu numai, referitoare la construirea unui nou spital. 

Daniel Tudorache, primarul Sectorului 1, invitat la interviurile DC News, a venit cu o veste foarte bună pentru bucureşteni şi nu numai. Bucureştiul va avea un spital nou, de elită, construit pe modelul celor mai noi şi mai performante spitale din lume. Iar, graţie unei modificări legislative făcută recent, termenul de începere a lucrărilor are toate şansele să fie devansat, iar spitalul să fie gata mai devreme decât se estima iniţial. 

"Spitalul va fi edificat în zona de nord a Sectorului 1. Pentru această unitate am făcut PUZ propriu, pe cele 7,2 hectare. În prezent, se face Studiul de Fezabilitate şi, cum am aflat că s-a modificat legea achiziţiilor publice,  sperăm ca această modificare să ne ajute. Noi, pe legea veche, ne-am făcut calculul ca undeva în septembrie anul viitor să începem lucrările. Poate, cu noua ordonanţă, să devansăm termenul şi să începem construcţia lui mai devreme.

Eu vreau ca acel spital să fie ultramodern, să tindă către perfecţiune şi să fie un exemplu pentru toate spitalele din România. De la începutul lucrărilor, ar putea fi gata în doi ani, doi ani şi jumătate şi va fi dotat cu aparatură nouă, de ultimă generaţie", a declarat primarul Daniel Tudorache. 

Vezi toate informaţiile oferite de către Daniel Tudorache aici:

Urmăreşte întreaga emisiune aici.

Vezi şi:Cine dictează dobânzile din România. Preşedintele Asociaţiei Băncilor, lămuriri

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel