Daniel Craig, maşina Bond la licitaţie. Aston Martin Vanquish 2014

James Bond, Daniel Craig, se desparte de maşina sa personală model Aston Martin.

Actorul Daniel Craig, care a jucat rolul agentului 007 în patru filme, scoate la licitaţie în scopuri caritabile autovehiculul în ediţie limitată realizat special pentru el de Aston Martin în urmă cu patru ani, a anunţat joi casa de licitaţie Christie's, relatează Reuters.

Maşinile Aston Martin au apărut în filmele Bond peste 50 de ani, începând cu 'Goldfinger' (1964), în care Sean Connery a condus un Aston Martin DB5. Maşinile Aston Martin au apărut în toate cele patru filme Bond în care joacă Daniel Craig.

Maşina personală a lui Craig este un Vanquish din 2014 pe care Aston Martin l-a realizat în doar 100 de exemplare pentru a celebra cea de a 100-a sa aniversare. Maşina lui Daniel Craig este, bineînţeles, numărul 007.

'A fost un omagiu adus carierei sale', a declarat într-un interviu Becky MacGuire, directoare a Christie's' The Exceptional Sale. 'Ceea ce a adus el personajului Bond a fost atât de apreciat de companie şi, bineînţeles, de zeci de milioane de fani', a adăugat ea.

Bani pentru elevi din comunităţile dezavantajate

Exteriorul vehiculului este de culoarea 'midnight blue' iar interiorul din piele este de culoare 'dark blue', fiind ales datorită preferinţei pentru culori închise la culoare, susţine Christie's. Banii obţinuţi din vânzare ar urma să ajungă la organizaţia caritabilă din New York - The Opportunity Network, care îi ajută pe elevii din comunităţile dezavantajate să-şi realizeze oportunităţile de carieră.

Craig şi soţia lui, actriţa Rachel Weisz, se află amândoi în consiliul director al organizaţiei. Valoarea maşinii este estimată la o sumă între 400.000 de dolari şi 600.000 de dolari. Ea va fi expusă într-un showroom al Christie's din Los Angeles între 27 februarie şi 3 martie, înainte de a fi mutată la New York, unde va fi scoasă la licitaţie pe 20 aprilie, în cadrul vânzării anuale a Christie's de obiecte decorative şi artistice intitulată 'The Exceptional Sale'.

[citeste si]

Anul trecut, Daniel Craig a declarat că îşi va relua rolul de James Bond pentru ultima dată. Filmul ar urma să fie lansat în cinematografele americane la 8 noiembrie 2019.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel