Daniel Breaz: Am votat pentru ca România să aibă continuitate

Ministrul interimar al Educaţiei, Daniel Breaz. Sursă: FOTO Facebook Daniel Breaz
Ministrul interimar al Educaţiei, Daniel Breaz. Sursă: FOTO Facebook Daniel Breaz

Senatorul PSD, Daniel Breaz, a vorbit la ieșirea de la urne despre votul său. Acesta a votat pentru ca România să aibă continuitate.

Senatorul PSD Daniel Breaz, fost ministru al Culturii, a votat, duminică, pentru ca "România să aibă continuitate", iar deputatul Ioan Dîrzu, liderul social-democraţilor din Alba, pentru o Românie "prosperă".

"Astăzi am votat pentru ca România să aibă continuitate, pentru ca România să se dezvolte aşa cum s-a dezvoltat în ultimii trei ani, pentru ca România să aibă creştere economică în Europa, aşa cum am avut în ultimii ani, am fost poziţia întâi, poziţia a doua în Uniunea Europeană. Pentru asta am votat astăzi, pentru binele românilor", a declarat, la ieşirea din secţia de votare la care este arondat în Alba Iulia, oraş în care îşi are domiciliul, senatorul Daniel Breaz.

Votul lui Ioan Dîrzu

 

În ceea ce îl priveşte pe deputatul Ioan Dîrzu, social-democratul a spus că a votat "cu un bun român, care a făcut posibil ca atât pensionarilor, cât şi salariaţilor să le meargă bine în România".

"Am votat pentru o Românie prosperă şi pentru ca românii să se întoarcă alături de cetăţenii şi de părinţii lor", a mai spus acesta.

 

Te-ar putea interesa







Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25