Daniel Breaz: Am votat pentru ca România să aibă continuitate

Daniel Breaz: Ne declarăm susținerea pentru încetarea imediata a ostilităților precum și îngrijorarea pentru soarta tuturor celor afectați  Sursă: FOTO Facebook Daniel Breaz
Daniel Breaz: Ne declarăm susținerea pentru încetarea imediata a ostilităților precum și îngrijorarea pentru soarta tuturor celor afectați  Sursă: FOTO Facebook Daniel Breaz

Senatorul PSD, Daniel Breaz, a vorbit la ieșirea de la urne despre votul său. Acesta a votat pentru ca România să aibă continuitate.

Senatorul PSD Daniel Breaz, fost ministru al Culturii, a votat, duminică, pentru ca "România să aibă continuitate", iar deputatul Ioan Dîrzu, liderul social-democraţilor din Alba, pentru o Românie "prosperă".

"Astăzi am votat pentru ca România să aibă continuitate, pentru ca România să se dezvolte aşa cum s-a dezvoltat în ultimii trei ani, pentru ca România să aibă creştere economică în Europa, aşa cum am avut în ultimii ani, am fost poziţia întâi, poziţia a doua în Uniunea Europeană. Pentru asta am votat astăzi, pentru binele românilor", a declarat, la ieşirea din secţia de votare la care este arondat în Alba Iulia, oraş în care îşi are domiciliul, senatorul Daniel Breaz.

Votul lui Ioan Dîrzu

În ceea ce îl priveşte pe deputatul Ioan Dîrzu, social-democratul a spus că a votat "cu un bun român, care a făcut posibil ca atât pensionarilor, cât şi salariaţilor să le meargă bine în România".

"Am votat pentru o Românie prosperă şi pentru ca românii să se întoarcă alături de cetăţenii şi de părinţii lor", a mai spus acesta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel