Dani Oțil, dat de gol de Răzvan Simion. Schimb de replici în emisiune

foto Facebook Dani Oțil
foto Facebook Dani Oțil

Răzvan Simion l-a dat de gol pe Dani Oțil. 

Vestea conform căreia Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit a reprezentat zi de mare bucurie în showbiz, iar botezul fiului lor va fi cu siguranță la fel.  

Răzvan Simion a spus că botezul fiului lui Dani Oțil și al Gabrielei Prisăcariu va avea loc în toamnă.

„Am botezul copilului lui Dani în toamnă, așadar, ce ar fi să vin cu două partenere care să semene între ele?”, a zis Răzvan Simion. 

„Păi tu nu ai bani de una, dar de două”, a spus Dani Oțil. 

Schimbul de replici dintre Răzvan Simion și Dani Oțil a avut loc la Antena 1, în cadrul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Dani Oțil, tătic pentru prima dată

Dani Oțil a anunțat, într-o postare publicată pe pagina de Facebook, că va deveni tătic: „Pentru toți cei care mă întreabă de ani total nepotrivit: când faceți un copil... Pentru toți cei care au ceva cu pătrățelele noastre... Pentru toți cei care merg cu bebelușii 10-12 ore cu avionul, ca să vadă și bebelușii insule...Pentru toți... Hai ca am glumit...nu pt voi, ci pentru noi...O să avem un copil!”

„Am decis să spun aici, pentru că în curând mi se va vedea burta și se vor face speculații. Promit să mă refac repede”, a intervenit Gabriela Prisăcariu în textul postării.

De asemenea, partenera lui Dani Oțil a scris pe Facebook că „am tot primit mesaje de genul *Să te văd după ce faci un copil dacă o să mai arăți așa!* Challenge accepted!”

De-a lungul timpului, Dani a fost ținta tachinărilor în ceea ce privește familia, iubitele și rolul de tată, dar acum, acesta a spus că este speriat de un lucru atunci când se gândește la momentul întâlnirii cu cel mic. Prezentatorul a mărturisit în direct, în fața tuturor, că există câteva aspecte la care nu se va descurca niciodată.

Într-o conversație cu Ruxandra Luca, expertul în parenting de la "Neatza cu Răzvan și Dani", Dani Oțil a recunoscut că există două lucruri la care nu se descurcă atunci când se vede ca părinte. 

„Nu sunt pregătit, cu două pompe nu mă voi descurca niciodată: pompa de sân și pompa de muc. Nu înțeleg nici pompa de sân, știu sigur că mama nu a avut. Și nici cu pompă de muc, de care mi-a zis Răzvan", a spus Dani Oțil în direct, spre amuzamentul colegilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel