Dani Oțil: ”Am îngropat pe cineva foarte drag”. Ce a putut să facă preotul în plină criză COVID-19

Dani Oțil a dezvăluit, luni, că în weekend a participat la înmormântarea unei persoane dragi.

„E o treabă aproape personală, dar am să o spun. Avem și normalitate și oameni cu care ne putem mândri. Noi am îngropat în weekend pe cineva foarte drag. Și, deși încă nu se ajunsese la măsurile din weekendul acesta, încă de miercuri, preotul le-a explicat celor din familie cum ar trebui să se procedeze. A luat niște măsuri care la noi la țară întreceau cam mult treaba cu bunul simț. Sunt convins că unele băbuțe au zis: dar de ce?. Preotul, cu toate acestea, nu s-a lăsat înduplecat și a făcut slujbe singur – doar el și cu decedatul.

Până la biserică și cimitir nu s-a circulat deloc în alai, cum e la noi, ne oprim în fiecare intersecție, se aruncă cu bănuți – a eliminat treaba asta. S-a mers numai cu mașinile. A fost interzisă pomana. S-au împărțit caserole de la catering", a spus Dani Oțil în cadrul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani” de la Antena 1.

„A fost în așa fel încât fiecare să nu fie decât cu cei cu care a venit de acasă – în aceeași mașină. S-a stat doar în curte, la distanță mare, deci jos pălăria pentru un preot care a înțeles, chiar la țară, că o astfel de întâlnire ar putea fi un focar de infecție oriunde s-ar întâmpla treaba asta", a mai spus Dani Oțil.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel