Dăncilă și-a dat nota 4, pe o scală de la 1 la 5

Viorica Dăncilă şi-a oferit o notă pentru activitatea ca premier al României, răspunzând astfel întrebării unei jurnaliste.

Iată ce a spus Viorica Dăncilă, întrebată fiind ce notă şi-ar da pentru activitatea ca premier, pe o scală de la 1 la 5: 

"Pe o scală de la 1 la 5, îmi dau nota 4, pentru că mereu este loc de mai bine. Nu pot să am aroganţa să spun că am avut o guvernare perfectă. Am avut o guvernare eficientă, de asta am spus 4. Nu pot să spun nota maximă, pentru că eu cred că au fost lucruri care puteau fi făcute mai bine. Am lăsat în urmă lucruri bune pentru oameni, am făcut multe pentru oamenii cu aşteptări din partea României, am crescut nivelul de trai şi cred că asta este apreciat de oameni, lucru pe care l-am văzut în multe locuri din ţară. Am ajutat comunităţile locale indiferent de culoarea politică, pentru că eu cred că am fost un premier al tuturor românilor. Dar mi-ar fi plăcut să spuneţi de această apreciere de la 1 la 10, pentru că ştiu că ştirea care va apărea va fi 'Viorica Dăncilă îşi dă nota 4', dar nu o să apară şi scala folosită", a declarat Viorica Dăncilă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel