Dăncilă și-a dat nota 4, pe o scală de la 1 la 5

Florin Răvdan / 21 noi 2019 / 18:49 Salveaza PDF Comentarii

Viorica Dăncilă şi-a oferit o notă pentru activitatea ca premier al României, răspunzând astfel întrebării unei jurnaliste.

Iată ce a spus Viorica Dăncilă, întrebată fiind ce notă şi-ar da pentru activitatea ca premier, pe o scală de la 1 la 5: 

"Pe o scală de la 1 la 5, îmi dau nota 4, pentru că mereu este loc de mai bine. Nu pot să am aroganţa să spun că am avut o guvernare perfectă. Am avut o guvernare eficientă, de asta am spus 4. Nu pot să spun nota maximă, pentru că eu cred că au fost lucruri care puteau fi făcute mai bine. Am lăsat în urmă lucruri bune pentru oameni, am făcut multe pentru oamenii cu aşteptări din partea României, am crescut nivelul de trai şi cred că asta este apreciat de oameni, lucru pe care l-am văzut în multe locuri din ţară. Am ajutat comunităţile locale indiferent de culoarea politică, pentru că eu cred că am fost un premier al tuturor românilor. Dar mi-ar fi plăcut să spuneţi de această apreciere de la 1 la 10, pentru că ştiu că ştirea care va apărea va fi 'Viorica Dăncilă îşi dă nota 4', dar nu o să apară şi scala folosită", a declarat Viorica Dăncilă. 

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24