Dăncilă în cazul în care ajunge președinte: Premierul va avea majoritate în Parlament

Viitorul premier va fi cel care va avea majoritatea în Parlament, susține Viorica Dăncilă, în cazul în care devine președinte. 

Preşedintele Partidului Social Democrat (PSD) şi candidat la funcţia de preşedinte al României, Viorica Dăncilă, susţine că, în cazul în care va câştiga alegerile, va desemna un premier propus de formaţiunile politice care formează o majoritate parlamentară, scrie Agerpres. 

Dăncilă a declarat marţi, la Botoşani, că în PSD există "foarte mulţi colegi, colege care pot să ocupe această funcţie", fără însă a dori să dea nume despre potenţiali candidaţi la funcţia de prim-ministru.

"Viitorul premier va fi cel care va avea majoritatea în Parlament, pentru că eu voi fi un preşedinte care respectă Constituţia României. Avem în acest moment un preşedinte care încalcă legea fundamentală. Eu cred că preşedintele trebuie să fie un exemplu şi să fie primul care respectă legile şi mai ales legea fundamentală. (...) Nu am vorbit încă de un nume. Sunt foarte mulţi colegi, colege care pot să ocupe această funcţie. Acest lucru îl vom decide în forurile statutare ale partidului", a afirmat liderul PSD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel