Dăncilă alocă bani pentru furnizarea căldurii

Viorica Dancila
Viorica Dancila

Viorica Dăncilă a anunțat că Guvernul alocă, vineri, din fondurile de rezervă bugetară, sume de bani pentru furnizarea căldurii în mai multe localități. Premierul a precizat că vor fi alocate și fondurile necesare funcționării spitalului din Săcele.

„În ședința de Guvern de astăzi vom aproba alocarea din fonduri de rezervă bugetară, a sumelor necesare pentru furnizarea agentului termic, în localitățile: Bran, Focșani, Tulcea, Gheorgheni, Motru și Drobeta-Turnu Severin. Sunt comunități locale care se confruntă cu o situație financiară dificilă și nu putem lăsa oamenii fără căldură, în prag de iarnă. De altfel, alocăm fondurile necesare pentru funcționarea spitalului din Săcele, precum și ajutoarele financiare pentru familiile victimelor tragicului accident produc în Ialomița",a declarat Viorica Dăncilă, vineri, în cadrul ședinței de Guvern.


Liderul PSD a mai vorbit și de „suma de 1,4 miliarde de euro, ce urmează a fi plătită fermierilor, sub formă de avans, până la finalul lunii noiembrie".


„Sper ca acest lucru să se și întâmple", a mai spus Viorica Dăncilă


Aceasta a precizat că măsurile benefice implementate de PSD trebuie subliniate, pentru ca cetățenii să aibă aceleași așteptări și de la următorul Guvern.


„Exemplele sunt multe, și vă rog, dragi colegi, să prezentați public măsurile bune pe care le-am luat. Românii trebuie să știe că au dreptul să ceară următorului Guvern continuarea acestor măsuri. Vom asigura buna funcționare și administrare a țării, până la instalarea următorului Guvern și vom lua toate măsurile necesare pentru a sprijini oamenii, așa cum am făcut și până acum. Nu putem lăsa oamenii fără ajutor în prag de iarnă, nu putem lăsa comunitățile locale fără finanțarea necesară pentru continuarea proiectelor începute. Așa cum ne-am angajat, vom face totul pentru oameni și ne vom opune ferm tuturor celor care afectează dezvoltarea României și drepturile românilor",a conchis Dăncilă, conform Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel