Dana Chera: Situație SFÂȘIETOARE pentru Florin Călinescu

Dana Chera a vorbit la emisiunea Adevăruri de viață de la Antena 3 despre durerile sfâșietoare care par să nu se mai termine pentru unele familii. Ea a încercat să afle, alături de invitații săi ce anume cauzează astfel de dureri care par să se țină lanț.

În acest sens, Dana Chera l-a dat exemplu pe actorul Florin Călinescu, greu încercat de destin. Actorul a trecut prin încercări cumplite în viață, greu de suportat pentru orice om. 

"Florin Călinescu, unul dintre cei mai mari actori români, are un destin destul de greu încercat. Nu știu dacă știți, în 2005 soția sa, Ana Maria Călinescu s-a stins din viață, bolnavă de cancer la gât. Ea s-a stins exact în momentul în care împlinea 47 de ani de viață și 27 de ani de la căsătorie. Părinții lui Florin Călinescu, ambii au încetat din viață, răpuși de cancer, la distanță de doar două luni. Șapte ani mai târziu, actorul trăia una din cele mai mare drame din viața sa, pierderea unuia dintre copiii săi care s-a sinucis, la 24 de ani, după o depresie cruntă. În urmă cu câteva zile am aflat din presă despre vărul actorului care a ales un mod brutal de a-și pune capăt zilelor. Sunt niște situații absolut sfâșietoare pentru orice om, oricât de îndârjit ar fi el, oricât de puternic ar fi el, oricât de noncoformist ar părea, oricât de adaptat la foarte multe situații, oricât de cunoscut ar fi, oricât de bogat ar fi, sunt lucruri care sfâșie inima," a spus Dana Chera la emisiunea "Adevăruri de viață".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel