Dana Chera - Daniel Dragomir: Mi-e FRICĂ de dumneavoastră

În cea de-a doua parte a emisunii "Adevăruri de viață", Dana Chera l-a avut ca invitat pe fostul ofițer SRI, Daniel Dragomir. Realizatoarea Antena 3 a spus că într-un fel sau altul se teme de el. 

Dana Chera spune că privindu-l se gândește că ar fi putut fi persoana care i-a ascultat telefonul și discuțiile personale. 

"Știți că îmi este frică de dumneavoastră într-un fel sau altul? Aveți idee de ce mi-e frică de dumneavoastră? Mi-e frică. Mă uit la dumneavoastră și mă gândesc că mi-ați ascultat telefonul, mă gândesc că știți despre mine lucruri pe care nu aș vrea să le știe nimeni, pentru că sunt ale mele. Mă gândesc că le puteți folosi ca să mă șantajați. Mă gândesc că deși nu ați avea cu ce să mă șantajați ați putea inventa lucruri ca să ma șantajați. Mă gândesc în fel și chip. Aveți idee de ce am toate sentimentele acestea față de dumneavoastră ? Câți ani aveți domnule Dragomir? Sunteți aproape de 40 de ani. Sunteți mai mic decât mine. Mi-e frică de cineva mai mic decât mine. Aveți idee de ce?" i s-a adresat realizatoarea Antenei 3 lui Daniel Dragomir.

Răspunsul lui Daniel Dragomir

"Întrebarea este una foarte directă și foarte personală. Unul pe care din avantajele pe care eu le am în trecutul meu este faptul că niciodată în activitatea mea, eu nu am lucrat în nici un dosar care a privit cetățeni români. Este un mare avantaj," a spus Daniel Dragomir. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel