Dana Chera: Aliodor Manolea m-a dat în judecată

Realizatorul Antena 3, Dana Grecu spune că a fost dată în judecată de Aliodor Manolea, care susține că l-ar fi făcut judecător. 

"M-a dat în judecată domnul Aliodor Manolea, susținând că eu l-am făcut vrăjitor. Am și eu un proces. Am pledat în fața judecătorului și am zis că nu l-am făcut vrăjitor. Dacă a înțeles judecătorul e ok, dar nu știu cum s-a terminat că trebuie să vorbesc cu avocatul să văd ce zice. Sunt obligată să am încredere în instituții că nu am încotro, altfel îmi fac bagajul și plec din țară," a spus Dana Grecu.

Discuția a avut loc în contextul în care invitatul de la "Adevăruri de viață," Daniel Dragomir i-a spus Danei Grecu că este un om norocos, pentru că nu a fost nevoit să înfrunte ca el, chemări în instanță. 

"S-ar putea ca președintele României să nu poată avea această viziune a dumneavoastră de încredere în justiție și judecători. Dumneavoastră ați avut acest noroc al faptului că nu ați fost niciodată într-un proces, în instanță. Eu nu sunt obligat să am încredere în aceste instituții pentru că eu am trecut prin fața acestor instituții și le cunosc," a spus Daniel Dragomir.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel