Dan Tudorache: Peste 100 de elevi la Cupa Sectorului 1 la baschet

Diplome, trofee și multă distracție sunt ingredientele competiției "Nu contează înălțimea, ci contează istețimea". 

"Cupa Sectorului 1", una dintre cele mai importante competiții a sportului școlar din Capitală, continuă vineri, 26 octombrie 2018, la sala de sport a Școlii Gimnaziale nr. 45 "Titu Maiorescu".

În intervalul orar 14.00-17.00, peste 100 de elevi de la cinci unități de învățământ din Sectorul 1: Liceul Teoretic "Jean Monnet", Colegiul German Goethe, Liceul Teoretic Național, Colegiul Național "Ion Neculce" și Școala Gimnazială "Titu Maiorescu" se vor întrece la baschet, un sport extrem de popular în rândul copiilor și adolescenților.

"Practicarea sportului contribuie la dezvoltarea sănătoasă și armonioasă a copiilor noștri. În calitate de primar, voi fi alături, în limita atribuțiilor mele, de mișcarea sportivă din Sectorul 1, fie că vorbim de sportul de masă sau de cel de performanță", afirmă Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache.

Această competiție, intitulată "Nu contează înălțimea, ci contează istețimea", va debuta cu un joc demonstrativ între componentele echipei de junioare Under 14 a Sportului Studențesc, vicecampioane naționale. Apoi, copiii vor participa la concursuri și jocuri având ca temă executarea unor elemente tehnice de inițiere, pentru a descoperi copii talentați și pentru a le trezi acestora interesul și dragostea pentru jocul de baschet. La finalul competiției toți copiii vor primi medalii, tricouri, diplome.

"Cupa Sectorului 1" este parte integrantă a proiectului sportiv "Un secol de performanță - punte către viitor", derulat de Primăria Sectorului 1, prin Centrul Cultural al Sectorului 1, în parteneriat cu Clubul Sportul Studențesc. În cadrul acestei competiții, elevii se întrec la nouă sporturi, printre care: rugby, baschet, polo, badminton, tir etc.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel