Birchall: "Oprea să-și dea DEMISIA". Pelican: ”Am fost șocat"

Bloggerul Dan Tanasă, senatorul PC Dumitru Pelican, jurnalistul Mugur Ciuvică și deputatul PSD Ana Birchall au comentat în emisiunea "Subiectiv", moderată de Răzvan Dumitrescu, la Antena 3, un subiect delicat care leagă familia prezidențială de clanul interlopilor. 

În emisiune s-a discutat despre implicarea familiei Băsescu, prin fratele mai mic al lui Traian Băsescu, Mircea, într-un scandal de șantaj cu familia interlopului Bercea Mondial. 

VEZI și: FRATELE LUI TRAIAN BĂSESCU, implicat într-un scandal de șantaj cu rudele lui BERCEA MONDIAL. Chirieac: E caz de DEMISIE A PREȘEDINTELUI

Bloggerul Dan Tanasă a subliniat că "avem de-a face cu un caz în care neamurile se ceartă. Mircea Băsescu știa foarte bine cu ce se ocupă interlopul, de unde-și obține banii și cred că cearta asta a fost de tipul cine ajunge mai repede la poliție să-l pună în offside pe celălalt. (...) Președintele Traian Băsescu trebuie să reacționeze. Este cel puțin rușinos". 

Senatorul PC Dumitru Pelican a comentat: "Prima oară când am auzit aceste secvențe am rămas șocat. Când ești președintele unei țări nu-l lași pe fratele tău să se ducă acolo și să facă pe nașul. E trist.". Mugur Ciuvică a atras atenția: "Este invers. Întâi s-a împrietenit Băsescu Traian cu Bercea, apoi fratele mai mic". 

"Bogdan Oprea ar trebui să-și prezinte demisia și să-și ceară scuze. De unde spune că îl șantaja? E cumva procuror și nu știam eu", a spus deputatul PSD Ana Birchall, despre răspunsul oficial al Administrației Prezidențiale la solicitatea Antenei 3. A adăugat: "Dacă domnul Oprea dorește să ducă Președinția în mocirlă, foarte bine. Îl întreb public: pe ce se bazează când face aceste acuzații? Are acces la dosar?". 

VEZI și: Reacția PREȘEDINȚIEI cu privire la acuzațiile aduse lui MIRCEA BĂSESCU 

Mugur Ciuvică i-a răspuns Anei Birchall că "până vă răspunde domnul Oprea, vă zic eu că are acces la dosar". El crede că președintele Traian Băsescu a dat ordin DNA să "dezamorseze un scandal pe care-l aștepau și poate o să reușească", adică să-l ridice pe cel care avea să-i creeze probleme lui Mircea Băsescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel