Dan Petrescu, REVOLTAT: "Sunt șmecheri"

Antrenorul CFR Cluj, Dan Petrescu, crede că FC Botoșani are șanse să câștige campionatul și că oficialii clubului își doresc asta, cu toate că tehnicianul moldovenilor declara că nu se gîndește la titlu.

Antrenorul lui FC Botoșani, Marius Croitoru, a declarat că nu se gândeşte la titlul Ligii 1, predicţia sa fiind că CFR Cluj va câştiga din nou campionatul.

„Nu mă gândesc la titlu, ci să luăm fiecare meci în parte. CFR e campioană din punctul meu de vedere, e cea mai puternică din punct de vedere mental", a spus Croitoru, potrivit Digi Sport.

Se pare că Dan Petrescu nu are încredere în spusele lui Marius Croitoru şi consideră că FC Botoşani are şanse la titlu şi că oficialii îşi doresc să câştige campionatul.

„Cei de la Botoşani se gândesc să ia campionatul, staţi liniştiţi, vă spun eu. Au lot, au arbitraje, au bani, au de toate. Dar ei sunt şmecheri, că nu vor... sunt la două puncte de noi, cum să nu vrea să ia campionatul? Dacă o fură alţii, sunt fraieri. Dar eu nu o fur pe-asta. Toată lumea care e în play-off, când începe acum sunt 4-5 puncte, toate vor să câştige campionatul sau să fie în primele trei. E clar că nu o să o declare, pentru că presiunea ar fi mult prea mare pe ei”, a spus Petrecu.

FC Botoşani este pe locul 2 în play-off-ul Ligii 1, relatează Mediafax.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel