Dan Petrescu ia doi jucători cheie în China

dan petrescu
dan petrescu

Dan Petrescu îi va transfera pe Deac și pe Boli la noua sa echipă din China. 

Conform legislației din China, doar doi jucători străini pot fi folosiți la echipă. Dan Petrescu s-a gândit și a ales jucătorii care îi place cel mai mult. 

"Avem voie doar doi jucători străini. Şi mai mult ca sigur ei vor fi Boli şi Deac", a spus Petrescu vineri seară, la plecarea spre China.

A semnat cu ultima echipă din China 

Antrenorul român Dan Petrescu, care a câştigat titlul în România cu CFR Cluj, va prelua echipa Guizhou Hengfeng, ultima clasată în Superliga de fotbal a Chinei şi care a anunţat joi demiterea tehnicianului spaniol Gregorio Manzano, relatează EFE. 

Guigzhou ocupă locul 16, ultimul, cu 4 puncte din 11 meciuri, la 7 lungimi de zona sigură. Clubul chinez a anunţat joi despărţirea de Manzano şi angajarea românului Dan Petrescu, care are deja o experienţă în ţara asiatică, cu Jiangsu Suning în sezonul 2015/2016, cucerind Cupa Chinei cu clubul amintit. 

Dan Petrescu a preluat CFR Cluj în iunie 2017, când a semnat un contract pe doi ani cu clubul ardelean. El a reuşit să cucerească al patrulea titlu din istoria grupării clujene. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel