Dan Petrescu - Cu Craiova va fi un meci pe muchie de cuţit, aşa cum au fost toate

Antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că se aşteaptă ca partida cu Universitatea Craiova, de sâmbătă, să fie una "pe muchie de cuţit", care să se termine cu o victorie la limită sau cu un rezultat de egalitate.

"A fost o pauză binevenită pentru noi, se strânseseră nişte meciuri jucate la rând. Acum să vedem dacă jucătorii vor avea atitudinea de la antrenament, pentru că s-au antrenat foarte bine. Acum rămâne ca eu să fiu inspirat să aleg cei mai în formă jucători. Nu avem decât un accidentat, Peteleu, restul sunt pregătiţi sută la sută să joace cu Universitatea Craiova. Craiova este mult mai puternică cu jucătorii pe care i-a adus. A adus foarte mulţi jucători de când a venit Piţurcă. În atac sunt mult mai puternici acum. Parcă anul trecut nu au fost aşa puternici. E clar că şi experienţa lui Piţurcă este importantă şi sunt sigur că va fi un meci aşa cum au fost toate cu Craiova, pe muchie de cuţit, ori o victorie la un gol ori un rezultat de egalitate, pentru că aşa au fost toate meciurile cu ei", a declarat Dan Petrescu.

Tehnicianul afirmă că nu contează foarte mult numele antrenorilor de pe bancă ci jucătorii: "Am fost colegi de echipă, el a fost şi antrenorul meu, cred că e prima oară când mă întâlnesc cu Piţurcă, nu cred că ne-am mai întâlnit ca adversari. Pe mine mă interesează jucătorii, nu cine e pe bancă. Cred că antrenorii sunt mai puţin importanţi după părerea mea, jucătorii trebuie să fie actorii principali, aşa e normal. Eu mi-aş dori să vină cât mai mulţi fani la meci, tot timpul ne-au ajutat şi i-aş ruga să vină. Pentru că e altceva să joci cu stadionul gol, aţi văzut şi la echipa naţională. Noi ne dorim să fie într-un număr cât mai mare şi să ne ajute la acest meci".

Dan Petrescu s-a arătat nemulţumit de faptul că membrii Comitetului Executiv al FRF nu au aprobat solicitarea privind mărirea numărului de jucători de rezervă la 10, fiind deranjat şi de regula conform căreia este obligat să folosească doi fotbalişti cu vârste sub 20 de ani la fiecare partidă.

"Mi-aş dori să ne luăm şi noi după campionatul Italiei, Rusiei, de la mondiale, unde sunt 10 jucători pe bancă. Îmi doresc foarte mult şi sper ca de la iarnă să avem 10 jucători pe bancă. De ce îi plătim? Să-i ţin în tribună? Doi jucători U21 nu o înţeleg şi de ce nu punem 10 jucători pe bancă iar nu înţeleg. Şi îmi doresc foarte mult să avem şi VAR, dar nu înţeleg de ce noi nu vrem nimic în România. Noi nu vrem să înaintăm", a mai spus Dan Petrescu.

Partida CFR Cluj - Universitatea Craiova, din cadrul etapei a 20-a a Ligii I, se va disputa sâmbătă, de la ora 20:30.
AGERPRES

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel