Dan Petrescu, avertisment înainte de meciul CFR-ului din Europa League: Probleme mari

Facebook CFR Cluj
Facebook CFR Cluj

Dan Petrescu, antrenorul CFR-ului, a anunţat că echipa sa are şanse mici de calificare în meciul cu Floriana, adversara din Malta. 

„Asta e problema fotbalului românesc. Sunt prea mulți specialiști care nu înțeleg fotbalul. Nu au jucat fotbal, nu au făcut nimic și își dau cu părerea. Dacă ar fi urmărit echipa din Malta, ar fi văzut că e o echipă foarte bună! De fapt, nu mergem în Malta, ci în America de Sud. Sunt 10 titulari străini și un maltez care joacă în națională. Nu are nicio treabă cu Malta. O să vedeți mâine 4 brazilieni, 3 argentinieni, un senegalez și doi italieni.

Va fi și un teren sintetic care nu ne avantajează. Nu e bun ca cel de la Astana, ci e foarte rău, ca cel de la Chiajna.  În plus, probleme lui CFR sunt enorme! Sunt foarte mari. Cei trei mijlocași care joacă în cupele europene nu sunt. Bordeianu e suspendat, iar Păun și Djokovic nu s-au refăcut după problemele avute (n.r. au teste de COVD-19 pozitive). Tot mijlocul lipsește! Omrani a făcut ruptură la antrenamentul de ieri, deci ne bazăm doar pe Rondon în atac. Avem probleme mari.

Șansele sunt egale. Maltezii sunt de 3 săptămâni în cantonament, au jucat trei partide de verificare. Îi știu foarte bine. E un singur meci și au șanse mari. Dacă era un duel tur-retur, aveam șanse mai mari. Așa, sunt mici”, a declarat Dan Petrescu, conform prosport

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel