Dan Șova: Traian Băsescu îl susține pe Klaus Iohannis. Cheia e la Felix Spătaru

Purtătorul de cuvânt al PSD, Dan Șova, spulberă speculațiile din jurul declarației președintelui Traian Băsescu, de luni seară. 

Dan Șova susține că președintele Traian Băsescu nu a ieșit la tribuna Palatului Cotroceni pentru a-i face campanie Elenei Udrea, ci, din contră, pentru a-i face campanie lui Klaus Iohannis. 

Cheia, la Felix Spătaru

"Nu a ieșit pentru a-i face campanie Elenei Udrea, a ieșit să-l sprijine pe Klaus Iohannis. Cheia este la domnul Felix Spătaru", a opinat Dan Șova, în emisiunea "Subiectiv", de la Antena 3, moderată de Răzvan Dumitrescu. Felix Spătaru este strategul campaniei electorale a lui Klaus Iohannis, prezidențiabil al ACL, și a fost strategul campaniei prezidențiale a lui Traian Băsescu, din 2004. 

"Domnul Spătaru a stabilit că această asociere Iohannis-Băsescu îi face rău lui Klaus Iohannis", a spus Dan Șova.

Purtătorul de cuvânt al PSD a adăugat că Traian Băsescu a vrut să-i pună la același nivel pe Victor Ponta și pe Klaus Iohannis, pentru a se distanța de imaginea lui Klaus Iohannis în cursa pentru Cotroceni. 

Traian Băsescu acuza, în declarația de luni seară, că se duce o campanie împotriva sa din partea PSD și a ACL- "Și una și alta din tabere a început să mă aloce celeilalte tabere. PSD spune că sunt în înțelegere cu Iohannis, PSD și toți propagandiștii lor.ACL și toți propagandiștii lor-  din păcate oameni care au pretenția că sunt de dreapta s-au înrolat în această zonă, deși până acum unii nu știau cât de drăguți să fie cu Ponta până acum două luni, acum găsesc cu cale să propage mesajul ca președintele e în intelegere cu Ponta". 

VEZI mai mult: Traian Băsescu, lovitură de campanie pentru Victor Ponta și Klaus Iohannis: "CORUPȚI"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel