Dan Negru, făcut "zdrențe" în emisiunea sa

Dan Negru a fost pus într-o situație de tot râsul chiar în emisiunea pe care o prezintă.

De-a lungul emisiunilor pe care le-a realizat, multe personalităţi au fost vedetele celor mai neplăcute farse şi incomode întrebări. Se pare că la „Next Star" copiii au plătit poliţele rămase, în ediţia de joi, de la 20:30, la Antena 1.

O trupă de streetdance, The Clique, a venit pe platoul super show-ului hotărâtă să-i impresioneze pe Lora, Pepe, Maria Cârneci, Connect-R şi Vasile Muraru pentru a putea prinde un bilet spre marea finală a acestui sezon. Puştii au mărturisit că, în afară de dans, mai sunt pasionaţi de graffiti şi au insistat să-i facă portretul lui Dan Negru chiar pe platoul de filmare, rugându-l să se întoarcă cu spatele ca surpriza să fie şi mai mare la filnalul operei.

VEZI ȘI: Dan Negru, greșeala de la 18 ani care-l macină și azi: Dobitoc am fost

Campionul divertismentului nu avea să ştie că i se va pregăti o mare farsă: copiii au scos spray-urile Spiderman şi l-au umplut din cap până în picioare de plasă, moment în care Pepe şi Connect-R nu au putut sta deoparte şi au venit să-i ajute pe cei mici. Văzând felul în care arată Dan Negru, Maria Cârneci nu s-a putut abţine de la comentarii:„Dane, te-au făcut zdrenţe", s-a amuzant artista. Marea surpriză a fost reacţia lui Negru, care va putea fi urmărită la „Next Star" joi, de la 20:30, la Antena 1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel