Dan Negru, greșeala de la 18 ani care-l macină și azi: Dobitoc am fost

dan_negru
dan_negru

Dan Negru a rememorat primul interviu pe care l-a luat unei vedete, în timpul căruia a spus niște cuvinte pe care acum le regretă.

În 1990, când avea 18 ani, Dan Negru i-a luat un interviul lui Dan Spătaru. Interviul a decurs bine, dar prezentatorul emisiunii "Te pui cu blondele" a făcut o greșeală pe care nici azi nu și-o poate ierta.

”Omar, cel de la Next Star, m-a rugat să-i fiu primul lui invitat într-o serie de interviuri și așa mi-am amintit de primul meu interviu pe care l-am făcut vreodată. Aveam vreo 18 ani, era prin 1990, dar asta nu e defel o scuză pentru cât de insolet și dobitoc am fost atunci. Dacă aș putea să mă întorc în timp mi-aș trage trei pumni în cap. Interviul i l-am luat lui Dan Spătaru, a fost primul om pe care l-am intervievat vreodată și țin minte că am început spunându-i că muzica pe care o cântă e prăfuită și învechită. I-am spus-o, nici măcar nu l-am întrebat! Acum, la 40 nu cred că scuza celor 18 ani de atunci e bună. "Cu anii, oamenii s-or întoarce la muzica noastră, chiar și tu o să mă asculți cândva" mi-a răspuns atunci Dan Spătaru. Mi-a răspuns politicos la toate întrebările și n-a schițat niciun moment vreun gest de grabă sau de aroganță.

Ce rău îmi pare că n-a fost atunci cineva în preajma mea să-mi tragă vreo trei pumni în cap. Azi, în cutia de cd-uri din mașină îl am și pe Dan Spătaru pe care-l ascult uneori cu rușinea interviului de la 18 ani...Până la urmă a avut dreptate..."chiar și tu o să mă asculți cândva...", a scris Dan Negru pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel