Dan Negru, atac la adresa unui coleg de breaslă. "E mai bine să taci..."

Dan Negru
Dan Negru

După ce Radu Banciu a lansat un atac dur la adresa moldovenilor, Dan Negru a luat atitudine și i-a dat o replică acidă colegului de breaslă, pe pagina sa de pe un site de socializare.

Prezentatorul TV nu a mai suportat jignirile lui Radu Banciu la adresa moldovenilor de peste Prut, motiv pentru care i-a lăsat un mesaj ironic pe contul său de Facebook.

"Un prezentator de la o televizune de știri din România a spus că "moldovenii de peste Prut sunt niște lături și curve în toate domeniile". E mai bine să taci și să fii luat drept prost decât să vorbești și să confirmi că ești! Cel care i-a făcut pe basarabeni lături și curve n-are nicio vină.

Mulți fac orice să devină cunoscuți în breasla asta, sunt fufe care ar face orice pentru un minut de glorie sau nebuni care s-ar da în stambă pentru un minut de audiență. Butoaiele goale fac cea mai mare gălăgie... Problema e la autoritatea care trebuie să păzească publicul de dileala celor care caută faima cu orice preț.

VEZI ȘI:  Propunere genială a redactorului șef de la Antena 3

CNA-ul a dat o amendă de 10.000 de lei, adică 2000 de euro, bani de țigări pentru orice televiziune. În America, Howard Stern a devenit celebru prin limbajul licențios, cu aluzii sexuale. După un cuantum de 2,5 mil. de dolari, FCC ( CNA-ul lor) i-a obligat pe angajatorii lui Stern să-i rezilieze contractul. Acolo se amendează fiecare expresie indecentă în parte. În 2004, Stern a trecut la un radio care emite pe satelit și care nu mai intră sub reglementările FCC. Și totuși Howard Stern e un megastar american... Vă propun un exercițiu : un moderator american spune la televizor: "evreii sunt niște lături și niște curve"..., a scris Dan Negru pe Facebook.

Mesajul prezentatorului TV de la Antena 1 vine la scurt timp după ce Radu Banciu a spus despre moldoveni că sunt "curve și lături".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel