Dan Negru: Astea sunt palmele lui Gigi Becali. Sunt martor

Gigi Becali.jpeg
Gigi Becali.jpeg

Gigi Becali i-a dat o palmă părintește unui copil. S-a întâmplat duminică seara, înainte de finala Cupei României, FCSB - U Cluj. 

După acest episod, Dan Negru a dezvăluit care sunt adevăratele "palme" pe care le-a dat omul de afaceri de-a lungul vremii.

"Văd la televizor știrea că "Becali a pălmuit un copil" și m-am gândit să dau ceva din casă legat de Gigi Becali. Alex este un puști de nouă ani depistat cu cea mai agresivă formă de cancer. Tatăl lui a murit la scurtă vreme după ce a aflat de boala copilului. Alex are nevoie urgentă de o operație care costă mult. Foarte mult!

Când a aflat de poveste, Gigi Becali a plătit toți bani! Medicul i-a oferit trei variante de operație și Becali, fără să stea pe gânduri, a ales-o pe cea mai scumpă. Plătită din banii lui! O parte din poveste am spus-o și la Next Star unde l-am cunoscut pe Alex. Astea sunt "palmele" lui Gigi! Sunt martor! Alex, celălalt martor, poate fi de găsit la etajul 5 al spitalului Marie Curie. E secția de oncologie pedriatică...", a fost mesajul lui Dan Negru.

VEZI ȘI: Gigi Becali a lovit un copil. Reacția omului de afaceri

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel