Dan Negru, Antena1, mărturisire după moartea lui Nicolae Rainea

O vedetă a postului Antena 1 mărturisește, într-o postare pe contul său de socializare, ce nu știa "spre rușinea sa" despre cel mai mare arbitru român al tuturor timpurilor, cel care a arbitrat la trei Mondiale și unul European.

Nicolae Rainea, arbitrul român cu o carieră internațională greu de egalat, a decedat, ieri dimineață, la vârsta de 81 de ani, în urma unui stop cardiorespirator.

Nicolae Rainea a murit: Cel mai mare arbitru român al tuturor timpurilor s-a stins din viață la 81 de ani

Vestea l-a surprins pe Dan Negru, prezentatorul emisiunilor de succes de la Antena 1 "Te pui cu blondele?" și "Next Star".

"Spre rusinea mea habar n-aveam ca Nicolae Rainea mai traia! Acu aflu din ziare ca s-a prapadit romanul care a arbitrat 3 campionate mondiale...Fotbalul de azi e prabusit.Am gasit un promo pe care l-am facut pe cand fotbalul romanesc inca umplea stadioane ...Cu blaturi si scandaluri dar cu stadioane pline si audiente tv uriase. Steaua joaca azi o semifinala de Cupa in anonimat....Fara sigla,fara patron,fara public,fara vlaga...Fotbalul romanesc e déjà un anonim...", a scris Dan Negru, marți, pe Facebook, unde a postat și promo-ul realizat în vremea când românii umpleau stadioanele la meciurile de fotbal.

Posted by Dan Negru on Wednesday, 1 April 2015

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel