Dan Negru, fulminant: Herculane, cel mai mare jaf! Îmi vine să caut o puşcă şi să mă întorc la Bucureşti!

Dan Negru Herculane
Dan Negru Herculane

Dan Negru, vedeta Antenei 1, a postat, pe pagina sa de socializare, un mesaj dur despre ceea ce este, în opinia sa, "cel mai mare jaf din istoria turismului românesc".

Dan Negru a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj dur la adresa celor care au condus România în ultimii 28 de ani şi care au asistat impasibili sau chiar au contribuit la distrugerea unei staţiuni a cărei istorie începe în urmă cu 2000 de ani.

Iată mesajul transmis de către Dan Negru:

Herculane. Cel mai mare jaf din istoria turismului românesc s-a petrecut aici. Romanii au descoperit staţiunea asta acum 2000 de ani. Era locul preferat al aristorcaţilor romani, iar senatorii romani veneau aproape în fiecare vară aici. Imperiul austro-ungar, mai apoi, a ridicat şi mai mult staţiunea asta, pentru ca ai noştri să o doboare în doar 30 de ani. Aşa arată Herculane acum, în august 2018. Culmea, cei care au îngăduit tot jaful ăsta, toată tâlhăria asta, apar în continuare la televizor, îi vezi prin ziare, sunt bine-mersi. Vacanţele de vară din copilărie mi le-am petrecut la Herculane, iar de fiecare dată când vin aici, matur fiind, îmi vine să caut o puşcă şi să mă întorc cu ea la Bucureşti. Aşa arată Herculane în august 2018: o tâlhărie, un jaf!”


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel